Για δεύτερο χρόνο συνεχίζει ο Λουκιανός Κηλαηδόνης στο πατάρι του θεάτρου Μεταξουργείο το επιτυχημένο πρόγραμμά του με τίτλο Ο Λουκιανός σε Γκρο Πλαν.

Το πρόγραμμα στηρίζεται σε σπάνιο προσωπικό αρχειακό υλικό του, το οποίο προβάλλεται σε μία μεγάλη οθόνη. Το πατάρι δηλαδή, μετατρέπεται σε Bar-Cinema. Έτσι σ’ όλη τη διάρκεια του  προγράμματος ο Λουκιανός έχει συμπαίκτη τον εαυτό του στην οθόνη, μέσα από τις εικόνες που προβάλλονται, ενώ παράλληλα τραγουδά live με την ορχήστρα του (Γιάννης Καραγιάννης, Μελέτης Πόγκας, Γιάννης Νοταράς).

Ιδιαίτερες στιγμές του προγράμματος είναι ένα video 6 λεπτών όπου συμπυκνώνονται 30 χρόνια ζωής του Λουκιανού μέσα από πολλές διαφορετικές οπτικές εκτελέσεις του τραγουδιού «Θερινά Σινεμά».

Ακόμα το σπάνιο οπτικό υλικό από τα πρώτα χρόνια του Ελεύθερου Θεάτρου και του Θεσσαλικού Θεάτρου. Δύο Θεάτρων που διαμόρφωσαν το θεατρικό τοπίο του τόπου μας, μετά τη μεταπολίτευση και τον οποίων υπήρξε βασικός μουσικός συνεργάτης. Στα κομμάτια, λοιπόν, που προβάλλονται, τραγουδούν και χορεύουν η Άννα Παναγιωτοπούλου, ο Σταμάτης Φασουλης, ο Κώστας Αρζόγλου, η Υβόννη Μαλτέζου,  η Σμαράγδα Σμυρναίου, η Άννα Βαγενά, η Ελένη Γερασιμίδου, ο Παύλος Κοντογιαννίδης, ο Λάκης Λαζόπουλος κ.α. Φυσικά, δε λείπει από την αναδρομή το ιστορικό Πάρτυ στη Βουλιαγμένη 1983.

Στο τρίτο μέρος του προγράμματος συμμετέχει η Μαρία Κηλαηδόνη (κόρη του Λουκιανού) με το συγκρότημα η μικρή Μαρία και οι τρεις Σωματοφύλακες σε swing μελωδίες.