Το Bolivar Beach Bar, πιστό στο ραντεβού του τις καλοκαιρινές νύχτες με πανσέληνο,

έχει ετοιμάσει μια μοναδική συναυλία για την πανσέληνο του Ιουλίου, με το Λεωνίδα Μπαλάφα να προσφέρει μια δυνατή μουσική βραδιά, τη Δευτέρα 22 Ιουλίου 2013.

 

To Bolivar Beach Bar, στην Ακτή του Ήλιου, είναι ο τόπος των μουσικών καλοκαιρινών μας εξορμήσεων. Το πάρτυ συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό και οι καλοκαιρινές νύχτες παίρνουν φωτιά!

 

H καλοκαιρινή μουσική επανάσταση ξεκινά από το Bolivar Beach Bar και ο Λεωνίδας Μπαλάφας είναι εκείνος που κρατάει το λάβαρό της!

 

Ο Λεωνίδας Μπαλάφας, μαζί με τους μουσικούς του, θα παρουσιάσει, τραγούδια από τις δισκογραφικές του δουλειές, τραγούδια που δεν έχουν ακόμα παρουσιαστεί δισκογραφικά και “πειραγμένα” τραγούδια άλλων δημιουργών. Ήχοι rock, reggae, jazz, παραδοσιακοί, ήχοι από όλη τη μουσική γκάμα, παντρεμένοι σε ένα μείγμα, με ασταμάτητη διάθεση για πειραματισμό, αυτοσχεδιασμούς πάντα πάνω στο προσωπικό του ύφος.

Κάθε πανσέληνο σας περιμένουμε στο Bolivar Beach Bar, στην Ακτή του Ήλιου στον Άλιμο, για αξέχαστες βραδιές με δροσερά κοκτέιλ, δυνατά live και τις πιο ψαγμένες μουσικές, ελεύθερη είσοδο και ελεύθερο parking … και με την καλύτερη θέα του κόσμου:
το ολόγιομο φεγγάρι και την υπέροχη θάλασσα!

full moon parties του Bolivar Beach Bar έγιναν παράδοση στο ημερολόγιο των βραδινών μας εξορμήσεων.

Πόσο μάλλον αυτό του Ιουλίου…

 

ΠΡΟΣΒΑΣΗ:

Στο Bolivar Beach Bar φτάνεις πολύ εύκολα και με τα λεωφορεία που διέρχονται από την παραλιακή λεωφόρο Ποσειδώνος καθώς και με το τραμ (στάση Καλαμάκι). Σας περιμένουμε κάθε μέρα από τις 08.00 (το πρωί) ως αργά το βράδυ .