Επιστροφή στην Κρήτη με καλοκαιρινές συναυλίες για το Λεωνίδα Μαριδάκη. Μετά από δεκάδες λάιβ και την κυκλοφορία των δύο νέων σινγκλ «Κόκκοι Καφέ» & «Δύο λογάκια φως» αυτό το Χειμώνα, ο Λεωνίδας Μαριδάκης μαζί με την Banda Me Renda κατηφορίζει για Κρήτη με μία διαφορετική πρόταση.

Αυτή τη φορά τραγούδια από το ρεμπέτικο και το δημοτικό τραγούδι θα συναντήσουν τους balkan-swing ρυθμούς αλλά και τα τραγούδια αγαπημένων φωνών σε μια παράσταση με θεατρικότητα κέφι και παλμό.

Ξεχωριστή θέση θα έχει η μεγάλη συναυλία στο Μικρό κηποθέατρο Μάνος Χατζιδάκις στο Ηράκλειο Κρήτης, την τετάρτη 23.7 συναυλία αγάπης και στήριξης στο Σύλλογο «Ροδαυγή» που υποστηρίζει παιδιά που έχουν νοητική στέρηση. Τις φωνές τους, σε αυτή τη συναυλία, θα ενώσουν και οι Ηρακλειώτες καλλιτέχνες Μάνος Παπαδάκης και Κορίνα Λεγάκη. Στις 24.7, στο beach bar Mama Mia το κοινό θα έχει την ευκαιρία μαζί με το λάιβ να παρακολουθίσει και να συμμετάσχει στα γυρίσματα του video clip του τραγουδιού «Κόκκοι καφέ» ενώ στις 28.7 στα Χανιά, στο stage θα ανεβεί και ο Θεσσαλονικιός τραγουδοποιός και ερμηνευτής Ευγένιος Δερμιτάσογλου. Καλή αντάμωση!

Αναλυτικό πρόγραμμα:

23.7 Ηράκλειο, Θέατρο Μάνος Χατζιδάκις
24.7 Αγία Μαρίνα, Mama Mia
25.7 Κεφαλάς
26.7 Πάνορμο, Χαρουπόμυλος
27.7 Παλαιόχωρα
28.7 Χανιά, Δημ. Πινακοθήκη

Banda Me Renda:
Λεωνίδας Μαριδάκης (σύνθεση, τραγούδι, κιθάρα)
Χρήστος Σπηλιόπουλος (πνευστά)
Δανάη Μπότιτς (τραγούδι & φωνητικά)
Σταύρος Αβραμίδης (καχόν)

fb page: Banda Me Renda
 
Λεωνίδας Μαριδάκης: http://twitter.com/#!/leoni_maridakis
www.facebook.com/leonidas.maridakis
www.youtube.com/user/aavadista