Το Σάββατο 25 Οκτώβρη 2014 ελάτε στην Έλη του Κλου για ένα live με τον Λάκη Παπαδόπουλο (με τα ψηλά ρεβερ). Μαζί του στα φωνητικά και την κιθάρα ο Στέλιος Μακρυπλίδης.

Ο Λάκης γιόρτασε πρόπερσι τα 30 χρόνια δημιουργίας στο τραγούδι σε μια πολυπληθή συναυλία στη ”Τεχνόπολη ” του Δήμου Αθηναίων στο Γκάζι. Μαζί με φίλους αγαπημένους, τόσα χρόνια συμπορευτές στη μουσική, είπαν τραγούδια από τη μεγάλη καριέρα του Λάκη και ως ερμηνευτή και ως δημιουργού.

Ερμηνευτής με ξεχωριστό τρόπο, πηγαίος, αυθόρμητος, με το δικό του γνωστό χιούμορ, έχει να καταθέσει πάμπολλες συνεργασίες στο ενεργητικό του, που αντέχουν στο χρόνο και αγαπάει ο κόσμος. “Σερενάτα”, “Τσάι γιασεμιού”, “Κουρσάρος”, “Εσύ εκεί”, “Και θα χαθώ”, “Το παλιό μου παλτό”, “Έλα γοριλάκι”, “Τσίχλα δίχως ζάχαρη”, “Για να σ’ εκδικηθώ”, “Μενεξεδιά”, “Έγινα για σένα Τούρκος” και τόσα άλλα…

Αρλέτα, Βασίλης Παπακωνσταντίνου, Δημήτρης Μητροπάνος, Ελένη Δήμου, Μανώλης Μητσιάς, Γιάννης Ζουγανέλης, Σάκης Μπουλάς, Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, Ονιράμα, Stavento είναι ορισμένοι μόνο από τους ερμηνευτές με τους οποίους έχει συνεργαστεί.

Αιώνιος έφηβος και ακούραστος εργάτης της μουσικής θα μας καθηλώσει σε ένα πέρασμα τόσων χρόνων μουσικής στον φιλόξενο χώρο της Έλης του κλου.

Μαζί του στα φωνητικά και στη κιθάρα ο Στέλιος Μακρυπλίδης.