Το εκρηκτικό ροκ τρίο -με τον Ηλία Αρωνίδη στα τύμπανα, τον Χαράλαμπο Κουρτάρα στο μπάσο και τον ίδιο στην κιθάρα και τα φωνητικά- ξεδιπλώνει επιλεγμένα tracks από τα 4 προσωπικά άλμπουμς του Κ στο γνωστό στέκι της Αβραμιώτου.

Την εκδήλωση ανοίγει ο bhukhurah!

Kos K

Μια διαδρομή που ξεκινά από το μακρινό 2010 του “Εδώ είναι το σπίτι μου” και του ντεμπούτο e.p. με τίτλο “Κος Κ” που εμπεριείχε το track “Κορίτσι του μήνα”, μέχρι τα “Σήματα Καπνού” του 2013 και ως τις “40 μέρες” του 2015, για να καταλήξει στο σχετικά πρόσφατο “Ρεπό” του 2021 αλλά και στο μερικών εβδομάδων “Αν”, τη live εκτέλεση με ακουστική κιθάρα και φυσαρμόνικα που αποτελεί το νέο του single και το οποίο κυκλοφόρησε από τη Mellowsophy Music. Μια διαδρομή μεταξύ rock & grunge ηχών και folk στιγμών όπως η “Ξένη” και το “Πάρε τα μάτια μου και κοίτα” επί της σκηνής του Six Dogs.

bhukhurah

Ο bhukhurah (Μπούκουρας) είναι το alias του Χρήστου Μπεκίρη, μουσικού παραγωγού με βάση την Αθήνα και μέλος των CHICKN, The Callas κ.ά. Παρουσιάζει ζωντανά το προσωπικό του υλικό, συνοδευόμενος από τον ντράμερ Παντελή Καρασεβδά (CHICKN, Prins Obi και άλλα). Ο bhukhurah έχει κυκλοφορήσει 2 singles «Παράμερα» και «Full of Grapes» και ο μέχρι τώρα ήχος του χαρακτηρίζεται ως neo-psychedelic, indie με πολύπλευρες επιρροές από 60s-70s psychedelic & soft rock μέχρι modern pop / hip-hop.