Οι συστάσεις είναι περιττές για τον κορυφαίο performer Guts, το όνομα του οποίου είναι συνώνυμο των δυναμικών και εκρηκτικών DJ Set, που με ένταση, ρυθμό και ενέργεια ξεσηκώνει και τους πιο απαιτητικούς ακροατές. Το ελληνικό κοινό τον αποθεώνει σε κάθε εμφάνισή του και στο άκουσμα των επιτυχιών του, όπως το “Want It Back”, “And the living is easy” αλλά και “Man Funk”.

Έχει συνεργαστεί με καλλιτέχνες όπως οι Anthony B, Michael Rose, Youssou N’ Dour, ενώ τον Μάρτιο του 2019 κυκλοφόρησε τον δίσκο του Philantropiques, συνεχίζοντας τη δόξα των εξαιρετικών συλλογών Beach Diggin’ και αποδεικνύοντας περίτρανα πως δεν θα σταματήσει ποτέ να πειραματίζεται και να δημιουργεί επιτυχίες.

Τη βραδιά θα ανοίξει ο DJ Snatch, που χαρίζει τα τελευταία 15 χρόνια ξεχωριστές μουσικές επιλογές σε uptempo ρυθμούς στους πιο εκλεκτούς χώρους της Αθήνας και όχι μόνο, με ήχους “for your Mind, your Body and your Soul”, χωρίς κανένα περιορισμό σε είδη, γλώσσες και συντεταγμένες.

Αν τα καλοκαίρια μας μπορούσαν να συγκεντρωθούν σε ένα soundtrack, τότε αυτό θα ήταν οι εξωτικές μελωδίες του ξεσηκωτικού DJ Guts, που έρχεται στη ταράτσα του Gazarte το Σάββατο 13 Ιουλίου για ένα τροπικό ταξίδι στις παραλίες των ονείρων μας!