Η Σπέντζος Φιλμ παρουσιάζει στους κινηματογράφους από την Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2015 την ταινία Ο ΚΛΕΑΡΧΟΣ Η ΜΑΡΙΝΑ ΚΑΙ Ο ΚΟΝΤΟΣ σε σκηνοθεσία του Στράτου Μαρκίδη.

Περίληψη:

Θεσσαλονίκη 2015. Ο ώριμος οικογενειάρχης Κλέαρχος (Έλληνας της Πόλης), συνεχώς φλερτάρει αδιάντροπα, ρίχνοντας το φταίξιμο στον αθώο γαμπρό του Μάχο. Προκειμένου να συναντήσει στην Κωνσταντινούπολη, την όμορφη γειτόνισσά του Ηρώ, χρησιμοποιεί και πάλι σαν προκάλυμμα το γαμπρό του. Έτσι ενώ  ο Μάχος πηγαίνει στην Πόλη για να κάνει μασάζ και θεραπείες στο πονεμένο χέρι του, ο Κλέαρχος συμφωνεί με τη σύζυγο του Μαρίνα, να τον ακολουθήσει  κρυφά μήπως και έχει ερωμένη. Όμως ένα γύρισμα της τύχης θα φέρει  την Μαρίνα, μαζί με την κόρη τους στην Πόλη με …απρόσμενα αποτελέσματα.

Αγαπημένοι ήρωες που εκσυγχρονίστηκαν και έγιναν πρόσωπα της σημερινής πραγματικότητας σε μια αστεία και δροσερή κωμωδία.

Μέρος των γυρισμάτων της Ταινίας πραγματοποιήθηκαν στην Κωνσταντινούπολη.

ΕΙΔΟΣ: ΚΩΜΩΔΙΑ 

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: ΣΤΡΑΤΟΣ ΜΑΡΚΙΔΗΣ

(Ι LOVE KARDITSA, ΛΑΡΙΣΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΙΚΟ, ΟΙ ΓΑΜΠΡΟΙ ΤΗΣ ΕΥΤΥΧΙΑΣ)

ΠΡΩΤΟΤΥΠΟ ΣΕΝΑΡΙΟ (ΘΕΑΤΡΙΚΟ):

ΝΙΚΟΣ ΤΣΙΦΟΡΟΣ –ΠΟΛΥΒΙΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ

ΔΙΑΣΚΕΥΗ ΣΕΝΑΡΙΟΥ:

ΔΙΟΝΥΣΙΑ ΤΣΙΤΙΡΙΔΟΥ

ΗΘΟΠΟΙΟΙ :

Χ.ΡΩΠΑ, Κ.ΕΥΡΙΠΙΩΤΗΣ, Γ.ΤΣΙΜΙΤΣΕΛΗΣ, Ε.ΜΠΕΝΟΒΙΑ, Π.ΠΛΑΚΑ, Σ.ΠΟΥΛΗΣ, Κ.ΔΗΜΗΤΡΟΓΛΟΥ, Ε. ΦΑΝΑΡΙΩΤΗ, Π. ΜΙΛΙΚ ΠΕΡΙΣΤΕΡΗ, Β. ΚΑΒΟΥΡΑ.

ΕΚΤΑΚΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ :

Σ.ΚΑΛΥΒΑΤΣΗΣ, Δ.ΜΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ, Π.ΞΕΚΟΥΚΗΣ, Π. ΜΠΟΥΣΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ, Κ.ΣΟΜΜΕΡ

Το τραγούδι της ταινίας ερμηνεύει ο Γιάννης Πλούταρχος.

Παραγωγή: Καραγιάννης-Καρατζόπουλος, MS Media, Spentzos Film, Maniatis SA

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ ΣΤΡΑΤΟΣ ΜΑΡΚΙΔΗΣ  ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Δ.ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΜΟΝΤΑΖ Κ.ΦΙΛΙΟΥΣΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗ Χ.ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΕΡΓΟ Ν. ΤΣΙΦΟΡΟΥ – Π. ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗ ΣΕΝΑΡΙΟ Δ.ΤΣΙΤΙΡΙΔΟΥ

ΗΧΟΣ Β.ΣΤΑΜΚΟΠΟΥΛΟΣ ΣΚΗΝΙΚΑ Λ.ΚΑΛΔΑΡΑ  ΜΙΞΑΖ Κ.ΒΑΡΥΠΟΜΠΙΩΤΗΣ

ΚΟΥΣΤΟΥΜΙΑ Κ.ΦΥΣΕΚΗΣ – Α.ΘΑΝΟΥ   ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ Ν.ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΣ