Οι Εκδόσεις Πατάκη παρουσιάζουν το νέο βιβλίο της Σάντρας Βούλγαρη με τίτλο «Ο κήπος με τα όνειρα»…

… που απευθύνεται σε παιδιά.

Τα παιδιά θα ανακαλύψουν το όνειρο της αγάπης μέσα από τα παραμύθια της Σάντρας Βούλγαρη. Θα παίξουν, θα δημιουργήσουν και όλα μαζί θα φυτέψουν… μια τριανταφυλλιά! Η τριανταφυλλιά, το κυκλάμινο και μια γοργόνα είναι εξάλλου οι πρωταγωνιστές του βιβλίου «Ο Κήπος με τα Όνειρα», που περιλαμβάνει τρία παραμύθια για το όνειρo της αγάπης: «Η Τριανταφυλένια», «Το Κυκλάμινο», «Κάρλος ο Ρομαντικός Ψαράς».

Μέσα από την ιστορία της γυναίκας Τριανταφυλλένιας που μεταμορφώθηκε σε ολάνθιστο δέντρο, την ιστορία του Κυκλάμινου που ζούσε ψηλά σ` έναν λόφο για αιώνες και την ιστορία του ρομαντικού ψαρά Κάρλος που συνάντησε ένα βράδυ στο βυθό τη γοργόνα του, ξετυλίγεται απαλά ο μαγικός κύκλος του έρωτα. Η ευτυχία, ο πόνος του αποχωρισμού, η ελπίδα που ξαναγεννιέται, η λύτρωση που φέρνει η αγάπη.

Τα κείμενα της Σάντρας Βούλγαρη απηχούν ξεχασμένες ονειρικές εικόνες λαϊκών παραμυθιών σε μια γλώσσα λιτή και με οικονομία περιγραφική. «Ο Κήπος με τα Όνειρα» απευθύνεται σε μεγάλα παιδιά και νέους όμως έχει το χάρισμα να ξεπερνάει το όριο της ηλικίας και να μιλάει στις καρδιές μικρών και μεγάλων. Ένα παραμυθένιο βιβλίο γεμάτο λυρισμό και αγάπη, που σε ταξιδεύει!