Πάνω από 65 night-to-day-parties, stand up comedy shows, ένα carneval party, hot newcomer-lineups, dj sets από τα μεγαλύτερα και πιο καυτά ονόματα της παγκόσμιας σκηνής και το πρώτο all-female dj set της χώρας, σχεδόν 10 μήνες μετά το πρώτο steamy party, κλείνουμε την πιο καυτή και δυνατή σεζόν!

Support Acts : Mikee και Tech1ne.

Λίγα λόγια για τον Kevin Saunderson

Ιδρυτής δισκογραφικής, festival promoter, πρωτοπόρος της dance μουσικής σκηνής, εξαιρετικός DJ και με ρεκόρ πλατινένιων πωλήσεων παγκοσμίως, ο Kevin Saunderson έρχεται στα decks του Steam Athens για το πιο mythic closing party της σεζόν!

Ως μέλος των “Belleville Three” και χρησιμοποιώντας την Detroit techno ως μέσο έμπνευσης, ο “The Elevator” όπως είναι το nickname του, δεν δίστασε να αλλάξει την πορεία της Techno για πάντα. Απορροφώντας τον ήχο των Kraftwerk, το πρωτοποριακό Funk αλλά και ήχους “νέας” μουσικής με synthesizers και drum machines αποτελεί πλέον “ιστορική” περσόνα στον ναό της techno.

30 χρόνία μετά το πρώτο του ξεκίνημα με ένα ενεργητικό γεμάτο κορυφαίες συνεργασίες, παγκόσμια dj sets, δισκογραφικές παραγωγές αλλά και διοργάνωση των μεγαλύτερων techno festivals, ο Kevin Saunderson υπόσχεται ένα μοναδικό κλείσιμο, κάνοντάς μας ήδη να ανυπομονούμε για την επόμενη!

Too hot to be missed!