Το συγκρότημα σχηματίστηκε το 1987, για να εμφανιστεί στον Λυκαβητό την επόμενη ακριβώς ημέρα, στη συναυλία του θρυλικού Chuck Berry. Η πρώτη αυτή εμφάνιση των Cadillacs, μπροστά σ’ ένα κοινό 6.000 ανθρώπων, γνώρισε μεγάλη αποδοχή και επιτυχία, με τα μέλη του συγκροτήματος να χαρακτηρίζονται σαν αυθεντικοί εκφραστές του Rock΄n΄Roll, της Blues και των 50’ς.

Έχουν μέχρι σήμερα εμφανιστεί σε αναρίθμητα πάρτι, Beach bars, τηλεοπτικές εκπομπές, clubs και έχουν δώσει συναυλίες σ’ όλη την Ελλάδα. Το 1990 έπαιξαν, μαζί με τον Jerry Lee Lewis στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, μπροστά σ’ ένα κοινό 15.000 ατόμων. Το 1997 συμετείχαν στα περίφημα Nostalgia parties, που διοργάνωσε ο Ντίνος Κωστόπουλος στην Θεσσαλονίκη, στην παραλία Αρετσούς, μπροστά σε 25.000 κοινό και το 1999 – 2000 εμφανίστηκαν στην Θεσσαλονίκη στην υπαίθρια συναυλία στην Πλ. Αριστοτέλους, μπροστά σε 100.000 κοινό.

Οι Cadillacs με τα άσπρα πουκάμισα, τις γραβάτες και τα τζην, σαν άλλο συγκρότημα της δεκαετίας του ΄50 θα ανεβάσουν την αδρεναλίνη στο Half Note με χορευτικά τραγούδια και μπαλάντες.

Συντελεστές

Johnny Vavouras: κιθάρα, φωνή
Γιάννης Κούσης: μπάσο
Θωμάς Ανδρέου: τύμπανα

Special guests:
Τάκης Δρακόπουλος: σαξόφωνο

Guests
27/3: Τζούλι Μασίνο, Σοφία Ράπτη, Μαρία Παπαρδάκη
3/4: Κώστας Τουρνάς, Σοφία Ράπτη, Μαρία Παπαρδάκη