Η kazandb παρουσιάζει τον John Jeff Touch, ο οποίος θα ανέβει στη σκηνή του Club του Μύλου για μία μοναδικη εμφάνιση την …

Πέμπτη 9 Ιουνίου 2011.

Ο John Jeff Touch είναι ένας από τους πιο ταλαντούχους τραγουδιστές/συνθέτες της Ευρώπης με συνεργασίες με Deep Purple, S.I.N., Vision, Cosmicray, Milcho Leviev κ.α. Η μεγάλη έκταση της φωνής του, που ξεπερνά τις 4 οκτάβες, σε συνδυασμό με το ιδιαίτερο χρώμα της μουσικής του τον βοήθησαν να αποσπάσει τα πρώτα βραβεία σε τρεις διεθνής διαγωνισμούς τραγουδιού στο Εξωτερικό.

Λίγο πριν την ολοκλήρωση του επόμενου του solo album του Warnings, πραγματοποιεί την πρώτη από τις καλοκαιρινές του συναυλίες στο Club του Μύλου.

Το event ανοίγουν support bands της πόλης στις 21: 30.

Αμέσως μετά ο John Jeff μαζί με τη band του, θα παρουσιάσουν κομμάτια από το προηγούμενο solo album του “First Touch” που κυκλοφόρησε σε Ευρώπη, Αμερική, από την Lion Music (Finland) όπως και διασκευές από τα πιο αγαπημένα συγκροτήματα και καλλιτέχνες (όπως Queen, Audioslave, Michael Jackson, Linking Park, Kings of Leon, Seal) που αξίζει να ακούσετε, ενορχηστρωμένα με μοναδικό τρόπο.

http://lionmusic.com/artists/johnjefftouch.html
http://myspace.com/johnjefftouch