Τον Heckle θα συνοδεύσουν μουσικά οι Paul Bennett, Roman και Saradis.

Γεννημένος στο Λίβερπουλ, ο John Heckle ήρθε για πρώτη φορά σε επαφή με την τοπική techno club σκηνή στην τρυφερή ηλικία των 13. Δεινός και ενεργός συλλέκτης ακατέργαστων ήχων, γρήγορα εμπλούτισε τη συλλογή βινυλίων του με τίτλους που καλύπτουν όλο το φάσμα της club μουσικής, από Chicago και Detroit μέχρι Industrial και Italo. Το μουσικό του αυτό εύρος αποτυπώνεται ακριβώς στα συναρπαστικά, έντονα και χορευτικά του σετ, για τα οποία χρησιμοποιεί 3 πικάπ και μερικά drum boxes.

Οι παραγωγές του John καλύπτουν ένα μεγάλο εύρος label dance μουσικής, από τα πρώτα του βήματα παραγωγής στην avant garde Mathematics του Jamal Moss έως το alter ego του, Head Front Panel, στη βρετανική Tabbernacle. Φροντίζει να ενσωματώνει την ιδιαίτερη προσωπική του αισθητική στη house και την techno που προφανώς αγαπάει, έχοντας προσφέρει, μέχρι στιγμής, τον εντυπωσιακό αριθμό των 3 LP, 30+ single και πολλών remix.

https://www.residentadvisor.net/dj/johnheckle
https://soundcloud.com/john-heckle
https://www.discogs.com/artist/1864595-John-Heckle

Roman&Saradis

Οι local DJ Roman και Saradis, έχουν, τα τελευταία χρόνια, παίξει σε όλα τα γνωστά νυχτερινά χορευτικά σποτ στην πόλη. Λάτρεις της μουσικής, με ιδιαίτερη αδυναμία σε Detroit Techno, Chicago House, Italo Disco, Sheffield Industrial και όλα τα παρακλάδια τους. Τα αιχμηρά τους set υπόσχονται να σας χορέψουν ουσιαστικά, χωρίς να πέφτουν σε παγίδες μουσικών trend.

https://soundcloud.com/romansvirsky
https://soundcloud.com/sarantis-2

Paul Bennett

Ο DJ και παραγωγός Paul Bennett, ξεκίνησε τη μουσική του πορεία υπογράφοντας κάποια από τα πιο γνωστά edits της δισκογραφικής Moxie Disco. Έκτοτε ασχολείται με παραγωγές που κυκλοφορούν στην δική του λονδρέζικη Modernista, και με side projects στις Rush Hour και Berceurse Heroique, με πιο πρόσφατο το The Trilogy Tapes. Τα set του χαρακτηρίζονται από μεγάλη ποικιλία, ενώ ο ίδιος είναι φανατικός μουσικός συλλέκτης.

http://www.modernistarecords.co.uk
https://soundcloud.com/modernista