Οι Catch The Soap, You Trip Me Up και Melotron Productions παρουσιάζουν τον James Blackshaw την Πέμπτη …

6 Δεκεμβρίου στο six d.o.g.s, στην Αθήνα, το Σάββατο 8 Δεκεμβρίου στο Νικόδημο στη Λάρισα και την Κυριακή 9 Δεκεμβρίου στο Les Yper Yper στη Θεσσαλονίκη.

Opening act: Acte Vide (μόνο για τη συναυλία της Αθήνας)

Τελευταία φορά που επισκέφθηκε τη χώρα μας ήταν ως μέλος της υπερμπάντας των Current 93 πέρσι την άνοιξη στο Gagarin 205. Από τότε έχει περιοδεύσει ως main opening act με τους επαναδραστηριοποιημένους Swans και έχει κυκλοφορήσει νέες δουλειές σε σημαντικότατες εταιρίες όπως η Important Records και η Young God Records.

Αυτή τη φορά ο James Blackshaw θα τιμήσει τη χώρα μας με τρεις μαγευτικές συναυλίες σε Αθήνα, Λάρισα και Θεσσαλονίκη στις 6, 8 και 9 Δεκεμβρίου (προσκεκλημένος των Catch The Soap, You Trip Me Up και Melotron Productions αντίστοιχα) παρουσιάζοντας τη κιθαριστική σολο δουλειά του, παρέα με την απόλυτα δαμασμένη 12χορδη συντροφιά του.

Τη συναυλία της Αθήνας θα ανοίξει το πειραματικό ηλεκτροακουστικό duo των Acte Vide, με κεντρικό άξονα τον αυτοσχεδιασμό και τη δημιουργική διερεύνηση του θορύβου. Γνωστοί από από συνεργασίες με ένα ευρύ φάσμα μουσικών, εικαστικών και σκηνοθετών, και έχει στο ενεργητικό του συναυλίες στην Ελλάδα και την Αγγλία.