Την Τετάρτη 15 Νοεμβρίου ο Ilan Manouach καλεί τους Δημήτρη Καμαρωτό, Aντώνη Σταυρινό και Δημήτρη Κλωνή για ένα live στο ΚΕΤ.

Ο Ilan Manouach μοιράζει το χρόνο του ανάμεσα στην Αθήνα και τις Βρυξέλλες. Αν και το κύριο ενδιαφέρον του είναι τα έντυπα μέσα, παράλληλα ασχολείται ενεργά και με τη μουσική. Έχει παίξει και κυκλοφορήσει δουλειές του με διάφορα προσωπικά σχήματα. Κυρίως τους Balinese Beast, εφαρμόζοντας τεχνικές cut-up πάνω στον αυτοσχεδιασμό. Αλλά και τους Glacial, ένα μουσικό πρότζεκτ hardcore lounge σε συνεργασία με τον Lemos και τους Wry, ένα τρίο ελεύθερου αυτοσχεδιασμού σε συνεργασία με τον πιανίστα Agusti Fernandez. Διατηρεί εδώ και χρόνια ένα ηχητικό ημερολόγιο ηχογραφήσεων πεδίου στην καρδιά της ελληνικής τουριστικής βιομηχανίας, μία έρευνα ηχητικής αποτύπωσης των ξενοδοχειακών εγκαταστάσεων της Ελλάδος (www.vacantgreece.com).

Πέρα από εμπνευστής των εκδοτικών καταλόγων Τοποβόρος- Εκδόσεις Εξαρχείων (www.topovoros.gr) και Inkpress (www.inkpress.gr) είναι και δημιουργός ενός αφηγηματικού έργου για τυφλούς αναγνώστες που χρησιμοποιεί την πρώτη μοτιβική απτική γλώσσα Shapereader (www.shapereader.org). Εργάζεται επίσης ως ερευνητής για λογαριασμό του Ιδρύματος Kone, για τη σύνταξη μιας ανθολογίας και έκθεσης γύρω από τα εννοιολογικά comics. Ταξιδεύει συστηματικά σε πολλά μέρη του κόσμου για εκθέσεις, εργαστήρια, ομιλίες και συναυλίες.

Περισσότερες πληροφορίες:

http://ilanmanouach.com/
http://dimitriskamarotos.com/
https://soundcloud.com/antonis_stavrinos
https://labmusiceducation.gr/teachers/dimitris-klonis