Ο Ίαν ΜακΚέλεν (Ian McKellen) μοιράστηκε τις εντυπώσεις του από τη συνεργασία του με τον Τζόνι Ντεπ (Johnny Depp) στο επερχόμενο φιλμ “Ebenezer: A Christmas Carol”.
Σε δηλώσεις του στο περιοδικό Variety, κατά την πρεμιέρα της ταινίας “The Christophers” στη Νέα Υόρκη, ο πολυβραβευμένος ηθοποιός δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του για τον σταρ των «Πειρατών της Καραϊβικής», δηλώνοντας χαρακτηριστικά: «Είναι σε εκπληκτική φόρμα. Ζωντανός, αστείος, ανατρεπτικός αλλά και σοβαρός την ίδια στιγμή».
Ο Μακ Κέλεν έκανε λόγο για ένα κλίμα αμοιβαίας εκτίμησης στο πλατό, υπογραμμίζοντας τον επαγγελματισμό και τη γενναιοδωρία του Ντεπ απέναντι στους συναδέλφους του. «Πραγματικά τον ερωτεύτηκα. Υπήρχε μια υπέροχη ατμόσφαιρα καθ’ όλη τη διάρκεια των γυρισμάτων», πρόσθεσε ο Βρετανός ηθοποιός.
Σχετικά με το “Ebenezer: A Christmas Carol”
Μια συναρπαστική ιστορία με φαντάσματα που διαδραματίζεται στο Λονδίνο του Ντίκενς, ακολουθώντας το υπερφυσικό ταξίδι ενός ανθρώπου που πρέπει να αντιμετωπίσει το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον του, καθώς αγωνίζεται για μια δεύτερη ευκαιρία λύτρωσης.
ΜΗΝ ΧΑΣΕΙΣ!
Στη νέα κινηματογραφική μεταφορά του κλασικού έργου του Καρόλου Ντίκενς (Charles Dickens), τον εμβληματικό ρόλο του Εμπενίζερ Σκρουτζ, υποδύεται ο Τζόνι Ντεπ (Johnny Depp).
Σύμφωνα με το Deadline, την ταινία σκηνοθετεί ο Τι Γουέστ (Ti West) και στο πλευρό του Τζόνι Ντεπ θα βρεθούν οι Ρούπερτ Γκριντ (Rupert Grint), ο Σαμ Κλάφλιν (Sam Claflin), η Ντέιζι Ρίντλεϊ (Daisy Ridley), ο Ίαν ΜακΚέλεν (Ian McKellen), η Άντρεα Ράιζμπορο (Andrea Riseborough), ο Τράμελ Τίλμαν (Tramell Tillman), η Έλι Μπάμπερ (Ellie Bamber), η Τσάρλι Μέρφι (Charlie Murphy) και ο Άρθουρ Κόντι (Arthur Conti).
Η ταινία, έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει από την Paramount στις 13 Νοεμβρίου 2026.
Πηγές: ΑΠΕ-ΜΠΕ, Wikipedia