Τελευταία εμφάνιση στο Γυάλινο Up Stage για τον Haig Yazdjian, τον Αρμενιοσύριο σολίστα στο ούτι το Σάββατο 3 Ιανουαρίου 2015.

Ο Haig Yazdjian, συνθέτης, τραγουδιστής, ενορχηστρωτής και παραγωγός, παρουσιάζει το εξαιρετικό πρόγραμμα «ΣΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΤΑ ΜΕΡΗ» μαζί με μια εξαίρετη παρέα βιρτουόζων: ο δεξιοτέχνης Μανώλης Κουτσαγγελίδης στο κανονάκι, η αέρινη Άννα Λινάρδου στο τραγούδι, ο χρυσοδάκτυλος κρουστός Βαγγέλης Καρίπης, ο μοναδικός διπλομπασίστας Πέτρος Βαρθακούρης και ο άρχοντας των πλήκτρων Νίκος Καλατζάκος.

Ο στίχος του Νίκου Γκάτσου «ΣΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΤΑ ΜΕΡΗ» εμπνέει, γίνεται τίτλος της παράστασης και αφορμή για ν’ αφηγηθούν χίλια και ένα  μουσικά παραμύθια. Τραγουδούν  μελωδικές ιστορίες που θα μας  ταξιδέψουν από τη Θράκη ως την Συρία κι από την Πόλη ως τον Πειραιά. Με τραγούδια γνωστά και  άγνωστα στήνουν παγίδες νοσταλγίας και ανεμόσκαλες διαφυγής. Με ευφάνταστους αυτοσχεδιασμούς ανοίγουν τα παράθυρα της φαντασίας και της μνήμης, καλούν όλα τα καλά πνεύματα στο Γυάλινο Up Stage και υποδέχονται τη Νέα Χρονιά.