Τα τελευταία χρόνια ο Γιώργης Χριστοδούλου κυκλοφορεί ως flaneur στους μουσικούς δρόμους της Ισπανίας και, φέτος, επιστρέφει στα γνώριμα λημέρια του, στην Αθήνα, για να γεμίσει τα σαββατιάτικα βράδια του Φεβρουαρίου με καντάδες. Στις 7, 14, 21, 28 Φεβρουαρίου 2015, στο μοναδικό “θεατράκι τραγουδιών” στον 1ο όροφο του Rabbit Hall, η νύχτα γεμίζει με τρυφερές νότες.

Μια συναυλία σαν τρυφερή καντάδα άλλων εποχών, με τραγούδια από την προσωπική δισκογραφία του Γιώργη, διασκευές που τον έκαναν ευρύτερα γνωστό, παλιές αθηναϊκές αλλά και γαλλικές και ισπανικές μελωδίες, σε μια μουσική παράσταση που συγκινεί με τις ευαίσθητες ερμηνείες του τραγουδοποιού και τη δεξιοτεχνία του Γιώτη Παρασκευαΐδη στην κιθάρα.

Αττίκ, Κώστας Γιαννίδης, Μάνος Χατζιδάκις, Cole Porter, τραγούδια από τον σινεμά, tango και βαλς και βραζιλιάνικη μποσανόβα μαζί με τα τραγούδια του Γιώργη, μπερδεύονται γλυκά για μιάμιση ώρα.

Τον Γιώργη συνοδεύει ο κιθαρίστας Γιώτης Παρασκευαίδης και ένας καλεσμένος-έκπληξη κάθε φορά. Την εικαστική επιμέλεια της παράστασης αναλαμβάνει η La boom της Τατιάνας Κοντούλη.

Σε συνεργασία με το uberTAXI μπορείτε να επωφεληθείτε μιας μοναδικής προσφοράς για τη μετακίνησή σας, καθώς σας πηγαινοφέρνει με δώρο (έως 20€) την πρώτη διαδρομή με Uber με τον κωδικό GIORGISC.