Φέτος, λόγω των δύσκολων συνθηκών που βιώνουμε, ο Γιορτινός Κόσμος της Νεολαίας έρχεται στις οθόνες σας. Έρχεται στο σπίτι σας, με ασφάλεια. Ανοίγει τις πύλες του διαδικτυακά και μας ενώνει εορταστικά. Δημιουργικά εργαστήρια, Κινηματογράφο στο σπίτι, δράσεις εξ αποστάσεως της Δανειστικής Βιβλιοθήκης μας, διαγωνισμοί και παιχνίδια για όλες τις οικογένειες. Όλα Online με αγάπη και αφοσίωση.

Με την συμμετοχή σας στις δράσεις και στους διαγωνισμούς συμμετέχετε ταυτοχρόνως σε κληρώσεις δώρων.

Το Πρόγραμμα περιλαμβάνει:

Εργαστήρια εξ αποστάσεως, στα οποία τα παιδιά μπορούν να συμμετέχουν μέσω του Google Meet της Νεολαίας. Τα παιδιά θα παρακολουθήσουν ζωντανά τους Εμψυχωτές της Νεολαίας και θα φτιάξουν όμορφες Χριστουγεννιάτικες κατασκευές. Στα εργαστήρια συμμετέχετε μετά απο δήλωση σε Ηλεκτρονική Φόρμα. Θα παραλάβετε ταχυδρομικώς φάκελο της Νεολαίας με απαραίτητα υλικά (όπως χαρτονια κλπ). Για περισσότερες πληροφορίες θα σας σταλεί mail μετά την αίτηση σας.

Online Κινηματογράφο από τη Νεολαία: Μέσω πλατφόρμας τα παιδιά του Αγίου Αντωνίου & του Μονοπηγάδου θα μπορέσουν να παρακολουθήσουν αγαπημένες τους ταινίες στο σπίτι παρέα με την οικογένειά τους. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι η συμμετοχή σας σε κάποιο εργαστήρι.

Ανοιχτές δράσεις της Λέσχης Ανάγνωσής μας, οι οποίες μέσω της ψηφιακής μας συλλογής θα φέρουν τα παιδιά κοντά με το βιβλίο και θα ανακαλύψουν τη Δανειστική Βιβλιοθήκη της Νεολαίας μας.

-Το καλάθι των ευχών, ένα εργαστήριο εξ αποστάσεως για να γεμίσουμε και φέτος το δέντρο των ευχών με τις πιο όμορφες κάρτες.

Το ανοιχτό εργαστήρι Φυσικής με εκπαιδευτικά πειράματα στο σπίτι.

-Το Christmas photo challenge, ένα διαγωνισμό με τις καλύτερες χριστουγεννιάτικες φωτογραφίες που θα φωτίσουν την αρχική σελίδα του website μας και των social media της Νεολαίας. Οι καλύτερες θα κερδίσουν κουπόνια για ποπ-κορν και αναψυκτικό για απόλαυση του Home Cinema του Γιορτινού Κόσμου.🍿🍿

-Το αναλυτικό πρόγραμμα για τις ημέρες και ώρες του On-line Γιορτινού Κόσμου της Νεολαίας Αγίου Αντωνίου θα ανακοινωθεί το προσεχές διάστημα, κατά το οποίο θα ανοίξει και η φόρμα συμμετοχής.

Στην ιστοσελίδα του Συλλόγου Νεολαίας Αγίου Αντωνίου θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες για τον Γιορτινό Κόσμο της Νεολαίας – Online Edition!

Πως μπορεί να συμμετέχει το παιδί μου στα εργαστήρια;
Μετά τη δήλωση Συμμετοχής τι βήματα ακολουθώ;
Τι κάνω μετά με την χειροτεχνία του παιδιού μου;
Πως μπορώ να συμμετέχω στον On-line Κινηματογράφο του Γιορτινού Κόσμου και να παρακολουθήσω τις ταινίες που επιθυμώ;
Πως μπορώ να συμμετέχω στις δράσεις της Λέσχης Ανάγνωσης της Δανειστικής Βιβλιοθήκης της Νεολαίας;
Τι είναι το καλάθι των ευχών;
Πως μπορεί να συμμετέχει το παιδί μου στο Εργαστήρι Φυσικής με τα εκπαιδευτικά πειράματα;
Τι είναι το Christmas Photo Challenge και πως κερδίζω κουπόνι για ποπ κορν και αναψυκτικό στο σπίτι;
Γιατί να συμμετέχει το παιδί μου στον Γιορτινό Κόσμο της Νεολαίας;
Τι άλλο μπορεί να περιλαμβάνει ο Γιορτινό Κόσμος – Online Edition της Νεολαίας;

Το φεστιβάλ μας κάθε χρόνο πραγματοποιούνταν με την υποστήριξη του Πνευματικού Κέντρου Ιερού Ναού Αγίου Αντωνίου ‘Γεννήσεως της Θεοτόκου’ και της Κοινότητας Αγίου Αντωνίου.