Με αφορμή τη συμμετοχή του Φοίβου στο νέο άλμπουμ του Γιώργου, οι δυο τους θα βρεθούν παρέα στη σκηνή της Σφίγγας να μοιραστούν μαζί μας αγαπημένα τους τραγούδια και εκπλήξεις.

Ο Γιώργος Μαργαρίτης θα συνεχίσει στη Σφίγγα τις μουσικές του παραστάσεις κάθε Σάββατο για περιορισμένο αριθμό, αλλά και τις παραμονές Χριστουγέννων (24/12) και Πρωτοχρονιάς (31/12).

Ο αυθεντικός και γι′ αυτό αγαπημένος, Μαργαρίτης θα παρουσιάσει τραγούδια του που έχουμε αγαπήσει, αλλά και κομμάτια του νέου του δίσκου που θα κυκλοφορήσει σύντομα, και μάλιστα σε δική του μουσική.

Στο νέο αυτό δημιουργικό του βήμα συμμετέχουν σε απολαυστικά ντουέτα ο Φοίβος Δεληβοριάς και η Ρένα Μόρφη, ενώ οι στίχοι είναι του Κώστα Μπαλαχούτη.

Μαζί του επί σκηνής η Χριστιάνα Γαλιάτσου και μια ορχήστρα δεξιοτεχνών μουσικών με προμετωπίδα τον μαέστρο Γιώργο Παγιάτη.

Παίζουν οι μουσικοί Γιώργος Τσουπάκης (τύμπανα), Κώστας Πέτας (κοντραμπάσο), Χρήστος Περτσινίδης (κιθάρες), Δημήτρης Σαββαΐδης (μπουζούκι) και Γιώργος Παγιάτης (μουσική επιμέλεια, πιάνο).

«Αυτές οι βραδιές είναι αφιερωμένες σε όλους τους γνωστούς και άγνωστους φίλους μου, που με αγκάλιασαν και με αγκαλιάζουν εδώ και πολλές δεκαετίες. Χωρίς αυτούς δεν θα ήμουν ο Μαργαρίτης». ΓΜ

*Για τη διεξαγωγή της παράστασης, εφαρμόζονται στον χώρο, τα απαιτούμενα μέτρα προστασίας από την Covid-19, καθώς και το πρωτόκολλο, που απαιτεί είσοδο μόνο με βεβαίωση εμβολιασμού ή νόσησης.