Μαζί τους η ερμηνευτρία Ναντίνα Κυριαζή και ο Κώστας Τσούγκρας στο ακορντεόν.

Λίγα λόγια για τον Γιώργο Καζαντζή

Ο Γιώργος Καζαντζής γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Καλαμαριά της Θεσσαλονίκης όπου συνεχίζει να μένει και να εργάζεται. Από το Μάρτιο του 1999 μέχρι τον Μάρτιο του 2015 διετέλεσε Καλλιτεχνικός Διευθυντής κατ’ αρχήν του Πολιτιστικού Οργανισμού και αργότερα του τμήματος πολιτισμού του Δήμου Καλαμαριάς. Έχει σπουδάσει κλασσική κιθάρα, πιάνο, θεωρητικά (αρμονία, αντίστιξη, φούγκα, οργανολογία, ενορχήστρωση), δίπλα στον αείμνηστο μαέστρο Θεόδωρο Μιμίκο. Έχει γράψει μουσική για το θέατρο, τη τηλεόραση, τον κινηματογράφο.

Λίγα λόγια για την Λιζέτα Καλημέρη

Η Λιζέτα Καλημέρη έχει κάνει πολλές συμμετοχές σε δισκογραφικές δουλειές συναδέρφων της, κάποιες από τις οποίες έγιναν επιτυχίες όπως το «Ήτανε αέρας» του Γ. Καζαντζή στο CD «Του ταξιδιού τα κίβδηλα» , η «Σαλώμη» του Λουδοβίκου των Ανωγείων στο CD «Η πύλη της άμμου», οι «Τρεις ανθοί» του Θ. Παπακωνσταντίνου στο CD «Βραχνός προφήτης» και άλλα. Επιπλέον, τα τελευταία χρόνια έχει χαρίσει στους ακροατές της μέσω του διαδικτύου αρκετά καινούργια τραγούδια νέων δημιουργών.

Στην εικοσιπεντάχρονη πορεία της, η καταξιωμένη πλέον στον χώρο Λιζέτα Καλημέρη συνεργάστηκε με τους : Σταύρο Κουγιουμτζή, Μανώλη Ρασούλη, Νίκο Παπάζογλου, Σωκράτη Μάλαμα, Λουδοβίκο των Ανωγείων, Θανάση Παπακωνσταντίνου, Νίκο Κηπουργό, Χάρις Αλεξίου, Ελένη Βιτάλη, Μαριώ, Μανώλη Λιδάκη, Φωτεινή Βελεσιώτου, Μελίνα Κανά, Ορφέα Περίδη και πολλούς άλλους σε συμμετοχικές μουσικές παραστάσεις και φυσικά, με τους δημιουργούς που δισκογράφησε μαζί τους όπως μπορεί κάποιος να παρακολουθήσει μέσω της προσωπικής της δισκογραφίας.

Φιλική Συμμετοχή: Ναντίνα Κυριαζή
Στο ακορντεόν ο Κώστας Τσούγκρας