Ένα μουσικό ταξίδι με έντονους ηλεκτρικούς ήχους που έχουν αγαπηθεί στην μεγάλη πορεία του καλλιτέχνη που τραγουδάει τη χαρά, τον έρωτα και τη φυγή.

Η συναυλία θα περιέχει όλο το πακέτο, όλη την διαδρομή, τη «Σκιά που τον ακολουθεί» -όπως ονομάζεται και το νέο του άλμπουμ- μαζί με κάποιες διασκευές από το blender των επιρροών του. Χωρίς trends , τραγουδά την μουσική που αγαπά και τον συνεπαίρνει, και μαζί με αυτόν και το κοινό του που τον ακολουθεί σε όλα τα βήματα της καλλιτεχνικής του πορείας.

Από την αρχή της μακρόχρονης καριέρας του ο Γιώργος Δημητριάδης κατάφερε να δημιουργήσει το μουσικό του χνάρι, τον ήχο του στην εγχώρια σκηνή, γράφοντας τραγούδια που έγιναν επιτυχίες μεγάλες, τραγούδια που πάντα τα διέκρινε η αμεσότητα του συναισθήματος φτιάχνοντας τη δική του μουσική «σχολή» κατά κοινή παραδοχή.

Όπως λέει ο ίδιος:

«Μια άλλη πλευρά μου. Μοιάζει με τη σκιά σου που σε ακολουθεί στον έτσι κι αλλιώς μοναχικό σου δρόμο που στο τέλος του δρόμου θα έχει σχηματίσει το πρόσωπο σου. Έντονος, ηλεκτρικός και με μεγάλες μεταβολές συναισθημάτων. Είναι ένας βιωματικός δίσκος. Είναι η ζωή μου, είναι τα πρόσωπα που έχω στη ζωή μου, είναι το σχήμα μου που μεταλλάσσεται με το πέρας των χρόνων. Από την χαρά, τον έρωτα, την φυγή, περνά στην απροκάλυπτη έκφραση ενός πόθου, στην μελαγχολία. Μεγαλώνεις εσύ, μοιάζει ο χρόνος να τρέχει τόσο γρήγορα σε σχέση με το όταν ήσουν νέος κι ένιωθες αιώνιος».

Πλήρως εξηλεκτρισμένος θα εμφανιστεί μαζί με την μπάντα του, τα «παιδιά» όπως χαρακτηριστικά τους αποκαλεί. Ένα σύνολο εξαιρετικών μουσικών που στηρίζουν και καταλαβαίνουν το μουσικό όραμα του Γιώργο και είναι οι:

Παίζουν:

Στέργιος Δήμπας (Sidetrack) – ηλ. κιθάρα
Νίκος Εφεντάκης- ηλ.κιθάρα
Μιχάλης Κεχαγιάς (Sidetrack) – πλήκτρα/φωνητικά
Βίκτωρ Κουλουμπής – μπάσο
Στέλιος Πασχάλης – τύμπανα

Θα συμμετέχει σε μερικά κομμάτια ο Βαγγέλης Μαρκαντώνης ως μουσικός αρωγός.

Ακολουθείστε κι εσείς τα χνάρια της πολύχρονης πορείας του Γιώργου Δημητριάδη με αφορμή την κυκλοφορία του νέου του άλμπουμ.