Ο τραγουδοποιός Γιώργος Αετόπουλος έχει στο ενεργητικό του 3 προσωπικούς δίσκους: “Ότι Αρχίζει να Κυλά” 2002, “Μαύρο Κρασί” 2007 και “Η Ζωή μου Γελά”, ενώ αυτήν την περίοδο τελειώνει και ο 4ος και είναι έτοιμος να κυκλοφορήσει.

Έχει συνεργαστεί με εξαιρετικούς μουσικούς και δημιουργούς όπως ο Δημήτρης Ζερβουδάκης, Νίκος Ζιώγαλας, Παντελής Θαλασσινός, Βασίλης Καζούλης, Δημήτρης Μυστακίδης, Δημήτρης Μητσοτάκης (Ενδελέχεια), Ηλίας Κόζας (koza mostra), Γιάννης Μήτσης, και έχει τραγουδήσει σε δίσκους των “De Facto”, των “May Day” και του Βασίλη Σιοκορέλη.

Ήταν ιδρυτικό μέλος τριών συγκροτημάτων, “Κράμα”, “Χρώμα” και “Αναβράζοντα Δισκία”, με αρκετές διακρίσεις, ενώ τα τελευταία τρία χρόνια συμμετέχει και στο συγκρότημα “Α.Μ.Α”, με το οποίο έχουν κυκλοφορήσει δύο ψηφιακά single.

Έχει γράψει μουσική για το θέατρο ενώ για κάποια χρόνια υπήρξε και ραδιοφωνικός παραγωγός.

Μαζί του ο Δημήτρης Αλιστρατινός στα πνευστά. Παίζει σαξόφωνα, άλτο και σοπράνο, φλάουτο και διάφορα κρουστά βάζοντας έτσι το προσωπικό του ύφος και χρώμα σε κάθε δουλειά.

Οι μουσικές επιρροές του είναι πολλές, από jazz και rock μέχρι έντεχνη λαϊκή μουσική και ελληνική παράδοση. Είναι ένας Έλληνας μουσικός με πολλές συνεργασίες και πολλές επιρροές και με πολλή αγάπη για αυτό που κάνει…!

Επίτιμη καλεσμένη του θα είναι η Κατερίνα Ντίνου, μια εξαιρετική τραγουδίστρια που έχει δείξει με την μέχρι τώρα πορεία της, την αγάπη και το σεβασμό της για το ελληνικό τραγούδι!!!

Στη ζωντανή εμφάνιση στο ανανεωμένο Το Μπαράκι της Διδότου – Πολυχώρος Πολιτισμού την Πέμπτη 5 Ιανουαρίου στις 21:30, πέρα από τα καινούρια και παλιά του τραγούδια, θα ακουστούν και τραγούδια άλλων Ελλήνων δημιουργών!!!