Μια οπτικοακουστική παράσταση ηλεκτρονικής μουσικής και video θα παρουσιαστεί δύο ημέρες πριν τα Χριστούγεννα στο …

Booze Cooperativa, όπου ο Γιάννης Οικονομίδης (Lunicon) θα παρουσιάσει το cd Months.

Το cd Months, καταγράφει τη συναισθηματικά βιωματική σχέση του Γιάννη Οικονομίδη (Lunicon) με τους μήνες του χρόνου.

Οι μήνες του χρόνου είναι οι απρόσκλητοι αλλά πάντα συνεπείς στο ραντεβού τους επισκέπτες της ζωής μας, ετερόκλητοι και μοναδικοί, άλλοτε απρόβλεπτοι κι ανανεωτικοί, άλλοτε αναμενόμενοι και νωθροί…

Ο υποσχετικός και ευοίωνος Γενάρης, ο ασφυκτικός και ακατάληπτος Φεβρουάριος, ο σφριγηλός και μελωδικός Μάρτιος, ο φωτεινός αλλά και ευμετάβλητος Απρίλης, ο σθεναρός αλλά και ρομαντικός Μάιος, ο εκκωφαντικός και ενθουσιώδης Ιούνιος, ο αμέριμνος και συντροφικός Ιούλιος, ο νωχελικός και βακχικός Αύγουστος, ο αινιγματικός και πικρός Σεπτέμβριος, ο μυστηριώδης και ανυπόμονος Οκτώβρης, ο μελαγχολικός και υγρός Νοέμβριος, ο πρόσχαρος και ευδαιμονικός Δεκέμβριος.

Μουσικοί
Γιάννης Οικονομίδης (Lunicon), πλήκτρα, κιθάρα
Γιάννης Φιλλιπουπολίτης, πιάνο, πλήκτρα
Mάγια Σιώζου,φωνή
Xαράλαμπος Παρίτσης, βιολί
Δημήτρης Κάδης, v.j.

To cd MONTHS είναι μία ανεξάρτητη παραγωγή και κυκλοφορεί με την υποστήριξη της δισκογραφικής εταιρείας Protasis. H διανομή έγινε από την SoundForge Music Group.

Γιάννης Οικονομίδης

Ο Γιάννης Οικονομίδης δραστηριοποιείται στο χώρο της οπτικής επικοινωνίας αλλά και στο χώρο της μουσικής και της σύνθεσης. Εργάστηκε ως art director σε διάφορα περιοδικά της Θεσσαλονίκης και και είναι συγγραφέας δύο βιβλίων -\»Imagine – Design by Ikonomidis\»  (εκδόσεις \»University Studio Press\»-2000) και \»Alphabet Symbols – Τα μηνύματα της φόρμας\» (εκδόσεις Ελληνικά Γράμματα-2006).

Η παράσταση Μοnths by Lunicon παρουσιάστηκε στο πλαίσιο των φετινών Δημητρίων της Αντιδημαρχίας Πολιτισμού στη Θεσσαλονίκη στις 11 Νοεμβρίου, στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του νέου Δημαρχείου Θεσσαλονίκης.