Ο Γιάννης Αγγελάκας θα πραγματοποιήσει την τελευταία του καλοκαιρινή εμφάνιση στην Αθήνα στο Ευριπίδειο Θέατρο Ρεματιάς Χαλανδρίου

… στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Ρεματιάς, το Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2012
 
 
Με νέο δίσκο στα σκαριά, νέα μέλη στην παρέα και τη γνωστή χειμαρρώδη παρουσία του, ο Γιάννης Αγγελάκας στην τελευταία του καλοκαιρινή εμφάνιση στην Αθήνα, το Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου, στο Ευριπίδειο Θέατρο Ρεματιάς, στο Χαλάνδρι, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Ρεματιάς.
 
 
Μαζί με τους Ντίνο Σαδίκη στο μπαγλαμά, το νέο μέλος του σχήματος Χρήστο Χαρμπίλα στα ηλεκτρονικά, τον Τίτο Καργιωτάκη στην κονσόλα του ήχου και το Στάθη Αραμπατζή στην κιθάρα, θα μας παρουσιάσουν μέρος της νέας τους δισκογραφικής δουλειάς που προβλέπεται να κυκλοφορήσει στο τέλος του χρόνου!
 
 
“…Έχει διαμορφωθεί ένας καινούριος ήχος, μερικά νέα κομμάτια, καινούριες αγωνίες…” όπως λέει ο ίδιος ο Γιάννης Αγγελάκας. 
 
 
Ο Γιάννης Αγγελάκας δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. H παρουσία του πάνω στη σκηνή, καταφέρνει να μας συνεπαίρνει με τη ξεχωριστή ερμηνεία του και να απογειώσει τη διάθεση μας σε ένα “αιρετικό” παραλήρημα.  O Ντίνος Σαδίκης δημιούργησε τους Εν Πλω το 1985, ένα συγκρότημα-σημείο αναφοράς για το ελληνικό rock, παρότι κυκλοφόρησαν μόνο ένα ιστορικό album. Με το Γιάννη Αγγελάκα, φίλοι και συνεργάτες από παλιά, βρέθηκαν μαζί και στους Επισκέπτες, μέλος του οποίου ήταν και ο Στάθης Αραμπατζής. Ο Χρήστος Χαρμπίλας, παλιός συνεργάτης με τον Γιάννη Αγγελάκα, έχει συμμετάσχει και στους Επισκέπτες και στους Λύκους. 
 
 
Πρόσβαση στο Θέατρο Ρεματιάς:
Από Σταθμό Μετρό Κατεχάκη: τοπική γραμμή ΟΑΣΑ 402 Πολύδροσο
Από Σταθμό Μετρό Χαλάνδρι: τοπική γραμμή ΟΑΣΑ 412 Πολύδροσο και 451 Α?& Β? στάση Φαρίντα Λ. Πεντέλης
Από Αθήνα : Γραμμή ΟΑΣΑ Ε6 και 18 & 19 Τρόλεϊ (Αφετηρία – Μουσείο)
Από Πειραιά: 10 Τρόλεϊ (Τζιτζιφιές – Χαλάνδρι)
Για περισσότερες πληροφορίες για τα δρομολόγια μπορείτε να καλέσετε το 185