Τάνια Τσανακλίδου, Λένα Κιτσοπούλου, Βύρων Θεοδωρόπουλος στις 5 και 6 Ιουλίου και Ελεωνόρα Ζουγανέλη, Ελένη Κοκκίδου και Γιώργος Χατζηπαύλου στις 13 και 14 Ιουλίου (εκτάκτως Πέμπτη και Παρασκευή αντί για Τετάρτη – Πέμπτη). Ακολουθούν Κωστής Μαραβέγιας, Σταμάτης Φασουλής, Βύρων Θεοδωρόπουλος στις 19 και 20 Ιουλίου, και Ελένη Τσαλιγοπούλου, Γιώτα Νέγκα, Δημήτρης Μυστακίδης, Ευαγγελία Μουμούρη, Γιώργος Χατζηπαύλου, στις 26 27 Ιουλίου. 

Η «Ταράτσα του Φοίβου», ένα ολοκαίνουργιο στέκι με την πιο τεχνικολόρ θέα στο Γκάζι, που ο Φοίβος Δεληβοριάς το μεταμορφώνει σ’ένα παιδικό του όνειρο. Ένα «αναψυκτήριο» στη μέση της Αθήνας, ένα μουσικοθεατρικό θέαμα ποικιλιών, μια «Μάντρα» του 2017, σε μια πόλη εξίσου σκληρή, εξίσου “πεσμένη” και με εξίσου βαθειά επιθυμία να μαζευτεί κάπου ένα βράδυ και να ξαναβρεί το νήμα από εκεί που κόπηκε.

Παρέα με έναν μόνιμο θίασο – από μάγους, μπουρλέσκ χορεύτριες, τραγουδίστριες, κορίτσια με κιθαρόνια – και 4 σπουδαίους μουσικούς.

Με εκλεκτό συνοδοιπόρο στην σκασίλα (και στην σκορδοκαΐλα) τον Σπύρο Γραμμένο και καλεσμένους από τον κόσμο της μουσικής, του θεάτρου και του stand up comedy, που αλλάζουν κάθε εβδομάδα και κάνουν κάτι διαφορετικό απ’όσα συνηθίζουν.

Τα κείμενα είναι των Δεληβοριά-Γραμμένου-Κώστα Μανιάτη, η σκηνοθεσία του Άγγελου Τριανταφύλλου, η σκηνική διαμόρφωση του χώρου από την Έλλη Παπαγεωργακοπούλου, ο ήχος του Γιάννη Πετρόλια, οι φωτισμοί  του Αλέκου Αναστασίου.

Μαζί επί σκηνής οι ακαταμάχητοι Δημήτρης Τσάκας, Σωτήρης Ντούβας, Κωστής Χριστοδούλου και Yoel Soto στην υπερυψωμένη ορχήστρα.

Και μην ξεχνάμε τους εβδομαδιαίoυς αγώνες νέων δημιουργών με καινούργια τραγούδια (Ζαρντινιέρα Academy) που συντονίζει η PROSPERO (www.prospero.com.gr).

Η «ΤΑΡΑΤΣΑ» θα γίνει το στέκι του καλοκαιριού, για όλες τις ηλικίες – και κυρίως για τους πρώιμα ώριμους και τους αιώνια νέους – και για όλα τα φετίχ.

Τετάρτες – Πέμπτες μόνο (να πάμε για μπανάκι το Σαββατοκύριακο) και ώρα 21.00.

Συντελεστές:

Κείμενα: ΦΟΙΒΟΣ ΔΕΛΗΒΟΡΙΑΣ – ΣΠΥΡΟΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ – ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΝΙΑΤΗΣ
Σκηνοθεσία: ΑΓΓΕΛΟΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ
Σκηνικά: ΕΛΛΗ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΥ
Artwork: ΜΥΡΤΩ ΔΕΛΗΒΟΡΙΑ
Artwork προσαρμογές: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΓΕΩΡΓΑΝΤΑΣ
Φωτογραφίες: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΚΡΗΣ
Φιλικό αρχείο: ΣΙΔΕΡΗΣ ΠΡΙΝΤΕΖΗΣ

Ηχοληψία: ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΕΤΡΟΛΙΑΣ
Σχεδιασμός φωτισμών: ΑΛΕΚΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ

Μουσικοί:
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΣΑΚΑΣ (σαξόφωνο)
ΣΩΤΗΡΗΣ ΝΤΟΥΒΑΣ (τύμπανα)
ΚΩΣΤΗΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ (πλήκτρα)
YOEL SOTO (μπάσο)
και οι επιτυχόντες της ΖΑΡΝΤΙΝΙΕΡΑ ACADEMY

Καλεσμένοι του Φοίβου τον Ιούλιο:

TETAΡΤΗ 5 + ΠΕΜΠΤΗ 6 ΙΟΥΛΙΟΥ
ΤΑΝΙΑ ΤΣΑΝΑΚΛΙΔΟΥ – ΛΕΝΑ ΚΙΤΣΟΠΟΥΛΟΥ – ΒΥΡΩΝ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ

ΠΕΜΠΤΗ 13 + ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 14 ΙΟΥΛΙΟΥ
ΕΛΕΩΝΟΡΑ ΖΟΥΓΑΝΕΛΗ – ΕΛΕΝΗ ΚΟΚΚΙΔΟΥ – ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΑΤΖΗΠΑΥΛΟΥ 

ΤΕΤΑΡΤΗ 19 + ΠΕΜΠΤΗ 20 ΙΟΥΛΙΟΥ
ΚΩΣΤΗΣ ΜΑΡΑΒΕΓΙΑΣ – ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΦΑΣΟΥΛΗΣ – ΒΥΡΩΝ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ

ΤΕΤΑΡΤΗ 26 + ΠΕΜΠΤΗ 27 ΙΟΥΛΙΟΥ
ΕΛΕΝΗ ΤΣΑΛΙΓΟΠΟΥΛΟΥ – ΓΙΩΤΑ ΝΕΓΚΑ – ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΥΣΤΑΚΙΔΗΣ – ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΜΟΥΜΟΥΡΗ – ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΑΤΖΗΠΑΥΛΟΥ


Διαβάστε επίσης:

Η Ταράτσα του Φοίβου: Το νέο στέκι του Φοίβου Δεληβοριά, στο Γκάζι!

Ανταπόκριση από την “Ταράτσα” του Φοίβου Δεληβοριά στο Γκάζι