Ο Φίλιππος Πλιάτσικας και η Συμφωνική Ορχήστρα του Δήμου Θεσσαλονίκης, παρουσιάζουν τη μουσική παράσταση ‘The Other Side of Greece’ με τη συμμετοχή των Γιάννη Μηλιώκα, Μανώλη Φάμελου και Στάθη Δρογώση, μια ξεχωριστή εμπειρία συνένωσης ενός αγαπημένου ροκ ήχου με την αξεπέραστη δύναμη μιας κλασικής ορχήστρας.

Το ‘The Other Side of Greece’ ειναι μια μουσική παράσταση που φιλοξενεί και άλλες μορφές τέχνης προσπαθώντας να αναδείξει τον πλούτο του Ελληνικού πολιτισμου, αναμειγνύοντας καλλιτεχνικές μορφές και είδη, και συνδυάζοντας το βλέμμα προς το μέλλον με την πίστη και τον σεβασμό προς το παρελθόν και την παράδοση. Μεγάλοι ποιητές του παρελθόντος συναντώνται με το παρόν και το μέλλον της Ελλάδας: νέες ενορχηστρώσεις αγαπημένων τραγουδιών δένουν αρμονικά με την απαγγελία στίχων σε κινηματογραφική προβολή.

Στην… άλλη πλευρά της Ελλάδας, η πολύχρονη πορεία του Φίλιππου Πλιάτσικα και οι μεγάλες επιτυχίες που αντέχουν στον χρόνο, συνεννόνονται με νέες ενορχηστρώσεις εκτελεσμένες από 35μελή Συμφωνική Ορχήστρα του Δήμου Θεσσαλονίκης, υπό τη διεύθυνση του Χάρη Ηλιάδη. Νέος ήχος, φως και χρώμα, θα δέσουν αρμονικά με τους στίχους των μεγάλων μας ποιητών.

Πρόκειται για μια μουσική παράσταση, η οποία παρουσιάζεται με ιδιαίτερα μεγάλη επιτυχία από τον Οκτώβριο του 2013 σε μεγάλες πόλεις του εξωτερικού (Λονδίνο, Παρίσι, Βερολίνο, Αμστερνταμ, Βρυξέλλες, Ντίσελντορφ) δείχνοτας το άλλο πρόσωπο της Ελλάδας: αυτό της τέχνης και του πολιτισμού.