Ο Εισβολέας γιορτάζει 15 χρονιά δισκογραφικής παρουσίας στην ελληνική hip hop σκηνή με ένα live στο Anodos Live Stage, το Σάββατο 1 Νοεμβρίου 2014.

Ο Εισβολέας λέει: Με αφορμή τα 15 χρόνια δισκογραφικής μου παρουσίας, αποφασίσαμε να διοργανώσουμε ένα μεγάλο επετειακό λάϊβ, μαζί με φιλαράκια γνώριμα, που έχουμε συνεργαστεί και συνυπάρξει όλα αυτά τα χρόνια… με τους: Τάκι Tσαν, Γέλως, Ιμάμ Mπαϊλντί, Ματούλα Ζαμάνη και άλλους… Με αγάπη, χρόνο, προσπάθεια, μεράκι.
 
Θα παρουσιάσουμε παλιά και νέα κομμάτια, μια αναδρομή από το χθες στο σήμερα και μια υπενθύμιση για το ποιοί ήμαστε και το τι μπορούμε να καταφέρουμε αν έχουμε όρεξη, έμπνευση και υπομονή.
 
Σε αυτό το λάϊβ μαζί μου θα είναι οι «THE TEDD’S«, η καινούργια μου μπάντα!
 
Μετά το «Μύθος καταρρέει», πήρα 90 μοίρες στροφή, ξαναμπλέκομαι και πειραματίζομαι με μουσικούς και όργανα, σε ένα ύφος και ηχόχρωμα που δεν μπορείς να το κατατάξεις εύκολα κάπου, μπορείς να το πεις χιπ χοπ, μπορείς να το πεις και μπλουζ, όπως το νιώσεις… άλλωστε η μουσική είναι μία και δεν έχει όρια… εάν ήταν μέρος, ίσως να ήταν πλανήτης, που μπορεί κανείς να ταξιδέψει μέχρι το κέντρο του, με άπειρα νέα μέρη να ανακαλύψεις, ένα κύμα που σε πάει και σε φέρνει χωρίς σταματημό!
 
Το «ΜΠΑΧΑΛΙΑΖΟΜΑΙ» είναι το πρώτο κατά σειρά PROJECT του συγκροτήματος και θα παρουσιαστεί λάϊβ στην Αθήνα, στο Anodos Live Stage, μαζί με παλιά τραγούδια, διασκευασμένα σε πιο εξελιγμένο μοτίβο, που μπερδεύουν το ηλεκτρονικό sequence με το φυσικό παίξιμο. Και το beat δε σταματά!
 

Οι ΤΗΕ ΤΕDD’S αποτελούνται από τους:
 
Λιάκος, φωνή
Jim Σταρίδας στο τρομπόνι
Κώστας Φόρτσας στο κλαρίνο
Κώστας Κεφαλάς στην τρομπέτα
Βαγγέλης Καραπέτρος στην κιθάρα
Κώστας Στεργίου στα πλήκτρα,
Λευτέρης Αντωνόπουλος στα τύμπανα
Κώστας Ξηρογιάννης στο μπάσο
DJ cutbrwal στις λούπες και τα scratch
 

Εδώ μπορείτε να ακούσετε το πρώτο πρότζεκτ των THE TEDD’S http://www.youtube.com/watch?v=kjgtIWrQHD4