Ο Εαυτούλης μου είναι μια διαφορετική θεατρική παράσταση με περιεχόμενο και ύφος πολιτισμού σε συνδυασμό με αυτό της αλληλεγγύης ανεβαίνει από τη θεατρική ομάδα «ΕΝ ΛΕΥΚΩ».

«Πρόκειται για μια παράσταση που σατιρίζει τον υπέρμετρο εγωισμό, χρησιμοποιώντας ως όχημα το χιούμορ και οξυδερκείς και σπιρτόζικες ατάκες. Ταυτόχρονα στο έργο αναλύεται και η ανεξαρτησία της γυναίκας. Ένα έργο που παραμένει επίκαιρο και σήμερα», αναφέρει χαρακτηριστικά η σκηνοθέτης του έργου Μαρία Οικονομίδη.

Στοιχεία παράστασης

Την σκηνοθεσία την υπογράφει η Μαρία Οικονομίδη και την καλλιτεχνική επιμέλεια η Μπέτυ Λιβανού
Σκηνικά- Ζωγραφική: Νίκος Ζαχόπουλος
Επιμέλεια Καστουμιών: Αγλαϊα Ζαφειράκη
Κατασκευή Σκηνικών: Νίκος Χατζηαντωνίου, Μάριος Ζαφειράκης

Λίγα λόγια για το Μαζί για το Παιδί:

Το Μαζί για το Παιδί ξεκίνησε να λειτουργεί στην Ελλάδα το 1996. Πρόκειται για μια ένωση μη-κερδοσκοπικών σωματείων και ιδρυμάτων, που εργάζονται για την ευημερία περισσότερων από 30.000 παιδιών κάθε χρόνο εκ των οποίων τα 10.000 σε συστηματική βάση. Κύριος στόχος της Ένωσης είναι να προσφέρει βοήθεια σε παιδιά και νέους που αντιμετωπίζουν την φτώχεια, την αναπηρία, την κακοποίηση και την αρρώστια. Το 2016 τιμήθηκε με το Αργυρό Μετάλλιο της Ακαδημίας Αθηνών για την κοινωνική του προσφορά.

Η θεατρική ομάδα ΕΝ ΛΕΥΚΩ και οι συντελεστές της παράστασης προσφέρουν τα έσοδα  για την στήριξη των  «Φίλοι του Θεοτόκος» και Κέντρο Ειδικών Ατόμων- η «ΧΑΡΑ», μέλη της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί».

Ευχαριστούμε πολύ το Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος για την παραχώρηση του Θεάτρου Pierce.