Το Half Note Jazz Club υποδέχεται τον Κύπριο καλλιτέχνη Δώρο Δημοσθένους, ο οποίος θα πραγματοποιήσει μια ζωντανή εμφάνιση το Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2012 στις 22.30, στο πλαίσιο των μουσικών βραδιών με θέμα «Φθινοπωρινές Περιπλανήσεις στις Μουσικές του Κόσμου».

Ο Δώρος Δημοσθένους, ο performer που εντυπωσιάζει το κοινό με τις ερμηνείες του και την εκρηκτική του σκηνική παρουσία, με μουσικό ένστικτο και εκλεκτικό γούστο, μας προσκαλεί να χορέψουμε στο ρυθμό του swing, όπου το χτες γίνεται σήμερα.

Το Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου, θα μας χαρίσει στο Half Note Jazz Club, μια βραδιά σε jazz μονοπάτια του ’50 με μελωδίες blues & rock&roll. Τραγούδια βγαλμένα από δίσκους βινυλίου και από εκείνες τις τεράστιες κασέτες των πρώτων κασετοφώνων του αυτοκινήτου του πατέρα μας, μας οδηγεί στη χαλαρότητα μιας εποχής ξεχασμένης, που σήμερα φαντάζει πολύ αθώα και γοητευτική.

Μουσικές μιας αλλοτινής εποχής γεμάτης με ομορφιά, ερωτισμό και χάρη μεταφέρουν στην καθημερινότητα μας μια άλλη, πιο αισθαντική διάσταση, ακριβώς τη στιγμή που τη χρειαζόμαστε.

Η πλούσια εμπειρία του Δώρου Δημοσθένους μέσα από πολλές και σπουδαίες συνεργασίες, όλα αυτά τα χρόνια, με την Ορχήστρα των Χρωμάτων, τον Νίκο Κυπουργό, τη Μαρία Φαραντούρη, τη Νανά Μούσχουρη, τη Λένα Πλάτωνος, το Λουκιανό Κηλαηδόνη και τόσους άλλους ξεχωριστούς καλλιτέχνες, αποτελεί εγγύηση κυρίως ως προς το σεβασμό και τον επαγγελματισμό με τον οποίο προσεγγίζει κάθε φορά το υλικό του.

Μαζί του οι: Παντελής Μπενετάτος- πιάνο, Κώστας Κωνσταντίνου- κοντραμπάσο, Δημήτρης Κλωνής- ντραμς, Βασίλης Τζαβάρας- κιθάρα, τραγούδι, Κωστής Βαζούρας- σοπράνο και άλτο σαξόφωνο.

Guest: η ομάδα swing ATHENS LINDY HOP