Ο Ianos παρουσιάζει τον Δώρο Δημοσθένους για μια μουσική βραδιά με τίτλο «Όταν το χτες γίνεται σήμερα…«, την Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2014.

                                    

Ο Δώρος Δημοσθένους ανεβαίνει στη σκηνή του ΙΑΝΟΥ μαζί με μια εξαιρετική ομάδα μουσικών και παρουσιάζει μια παράσταση από το παρελθόν γεμάτη τραγούδι, χορό και …νοσταλγία και μας προσκαλεί να τραγουδήσουμε τα πιο γοητευτικά, ερωτικά ξένα και ελληνικά ρετρό τραγούδια σε αισθαντικές  jazz διασκευές και να χορέψουμε  με αστραφτερά swing από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού.

Μουσικές από την εποχή και την ατμόσφαιρα των club της Νέας Υόρκης των δεκαετιών , 30’ 40’’50 και 60, στους ρυθμούς του swing, του charleston, του blues και του rock n’ roll, με τραγούδια των Benny Goodman, Duke Ellington, Irving Berlin, Leonello Casussi, Ray Stanley, που τραγούδησαν μεγάλοι ερμηνευτές όπως ο Perry Como, Frank Sinatra, Elvis Presley, Tiny Tim, Dean Martin, (Glendora, Putting on the Ritz, Gigolo,κ.ά).   Αναφορά στο ελληνικό swing με τραγούδια των Σπάρτακου, Μουζάκη, Σουγιούλ, Η. Θεοφανίδης, Γιαννίδη κ.ά., και άλλα τραγούδια διασκευασμένα σε swing (Θα ‘θελα να ‘σουνα το ταίρι μου, χθες το βράδυ, ο αμαξάς,)

Ο Δώρος Δημοσθένους ο ξεχωριστός performer που εντυπωσιάζει το κοινό με τις ερμηνείες του και την εκρηκτική σκηνική του  παρουσία με φρεσκάδα, χιούμορ και έντονη θεατρικότητα μας προσκαλεί ν’ανακαλύψουμε κλασσικές μουσικές αξίες με σύγχρονο τρόπο.

 «… όταν το χτες γίνεται σήμερα…», μουσικές από τη χρυσή εποχή του swing και του retro τραγουδιού με ομορφιά, ερωτισμό και χάρη, μεταφέρουν στην καθημερινότητα μας μια άλλη, πιο αισθαντική διάσταση, ακριβώς τη στιγμή που τη χρειαζόμαστε. Ελάτε να απολαύσουμε μια μοναδικά ατμοσφαιρική βραδιά  και να τραγουδήσουμε παρέα, μελωδίες που αγαπήσαμε σε ένα νοσταλγικό πάρτι!