Ο δρόμος του Εμπορίου, είναι ο τίτλος της τελευταίας δουλειάς που παρουσιάζει η Χριστίνα Μόραλη στην γκαλερί Ελένη Μαρνέρη.

Η Χριστίνα Μόραλη θέλησε να αποτυπώσει αυτήν την ιδέα στα κεραμικά της έργα, δημιουργώντας φόρμες γνώριμες που σχετίζονται με το εμπόριο. Σακιά, κούτες, κουτιά όλων των ειδών και μεγεθών κ.α.

Μέρος της δουλειάς που θα εκθέσει σχετίζεται με το design. Από το 1993 ήταν η πρώτη στον Ελληνικό χώρο του design που δημιούργησε ολόκληρη σειρά κεραμικών έργων σχετικά με  γνώριμα Ελληνικά βιομηχανικά προϊόντα δίνοντάς τους χρήση.

Τα μπισκότα Παπαδοπούλου που ήταν τα πρώτα που την ενέπνευσαν με το γνωστό petit beurre, ξαναγίνονται έμπνευση στο `δρόμο του εμπορίου`, δημιουργώντας από πορσελάνη περιορισμένο αριθμό έργων.

Παλιές αφίσες και συσκευασίες της εταιρείας από το 1930 και μετά, έγιναν έμπνευση για να κατασκευάσει την νέα σειρά για την έκθεση αυτή.

Κατά την διάρκεια της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν εκδηλώσεις που έχουν σχέση με την κεραμική και αρχαία Αθήνα.

Ο χώρος της γκαλερί βρίσκεται κάτω από τον βράχο της Ακρόπολης με εμφανή αρχαία ευρήματα κάτω από το γυάλινο πάτωμά της! Υπάρχει πληροφορία ότι πιθανόν στην αρχαία Αθήνα από την περιοχή πέρναγε ο ‘δρόμος του εμπορίου’ και κατευθύνονταν στον Πειραιά.