Ο Δώρος Δημοσθένους αγαπά τα διαχρονικά τραγούδια, τα οποία ερμηνεύει με τον δικό του «δωρικό» τρόπο. Σε αυτήν τη συναυλία επιλέγει τραγούδια για ονειρεµένους προορισµούς τους οποίους όλοι θα θέλαμε να είχαμε επισκεφτεί και μας υπόσχεται κέφι και νεανικό παλμό με ταξιδιάρικους ρυθμούς: Cha-cha, Rumba, Samba, Salsa, Mabo, Swing, Foxtrot, Conga κ.ά.

Από το «Σε μαγικά νησιά» των Τάκη Μωράκη και Κώστα Κοφινιώτη έως το «Μια νύχτα στο Μαρόκο» των Σταμάτη Κραουνάκη και Λίνας Νικολακοπούλου.

Μετρ των διασκευών, καταφέρνει να αναμορφώνει εκ βάθρων τα τραγούδια που επιλέγει, χωρίς όμως να κόβει δεσμούς µε τις πρώτες εκτελέσεις. Ένα συναυλιακό ταξίδι για να νιώσουµε όµορφα, να λικνιστούμε και να σιγοτραγουδήσουµε.

Μαζί του οι Mottet. Ένα µουσικό σχήµα µε ακουστικό κατά βάση ήχο που αποτελείται από τους Σωτήρη Καστάνη– κιθάρα, Δηµήτρη Κουζή-βιολί και Γιώργο Σχοινά-ακορντεόν. Με αέρα κοσµοπολίτικο και κινηµατογραφικό, το ρεπερτόριο τους καλύπτει ένα ευρύ φάσµα από γνωστά κλασικά θέµατα µέχρι µουσικές του κόσµου. Έχουν στο ενεργητικό τους έναν προσωπικό δίσκο, µε τίτλο «Σ’ όλον τον κόσµο», σε στίχους Δηµήτρη Παπαχαραλάµπους, µε βασική ερµηνεύτρια την Ξένια Γαργάλη. Πρόσφατα κυκλοφόρησε από την Panik records το νέο τους τραγούδι µε τίτλο «Αµάξι του ‘53», σε στίχους του Νίκου Μωραϊτη.

Συντελεστές:

Δώρος Δηµοσθένους: φωνή
Ξένια Γαργάλη: φωνή
Σωτήρης Καστάνης: κιθάρα
Δηµήτρης Κουζής: βιολί
Νεοκλής Νεοφυτίδης: πιάνο, ενορχηστρώσεις
Γιώργος Σχοινάς: ακορντεόν