Οι παραγωγές του  DJ Frenic έχουν λατρευτεί από το κοινό και στο άκουσμά τους τα πλήθη ξεσηκώνονται! Tracks όπως τα ‘’Αlright’’, ‘’Punish me’’, “Things Get Better”, “Money Ain’t Women”, “You Said”, “Late Night Bar”, “Everglade”, παίχτηκαν και παίζονται στα περισσότερα ραδιόφωνα και έχουν κατακτήσει τις πρώτες θέσεις σε charts και airplays των σημαντικότερων ραδιοσταθμών της Ευρώπης και της χώρας μας. Ιδιαίτερα με το “All In Perspective”, στο οποίο ακούγεται το “Σαν Με Κοιτάς” του Γιάννη Σπανού, κατάφερε να εντυπωσιάσει και να ακουστεί παντού. Εδώ και 18 πλέον χρόνια, θεωρείται ένας από τους καλύτερους Party DJ’s, συμμετέχοντας σε μεγάλα φεστιβάλ και ξέφρενα parties, όπως αυτά της F1 Grand Prix και του Moto G.P.

Ξεκίνησε τη δεκαετία του ’90 φτιάχνοντας beats για hip hop MCs και έχοντας σαν μουσικές επιρροές ιερά τέρατα της rap σκηνής όπως Wu-Tang Clan, DJ Premier και Pete Rock. Έχει συνεργαστεί με μεγάλα ονόματα της βρετανικής hip hop σκηνής, όπως οι The Pharcyde, Task Force, The Beatnuts, και Afrika Bambaataa! Τα τελευταία χρόνια έχει ως έδρα του το Bristol, μια πόλη με τεράστιο μουσικό υπόβαθρο, την πόλη που εκπροσώπησε και χαρακτήρισε το βρετανικό trip hop ήχο παγκοσμίως, στοχεύοντας πάντα στον πειραματισμό και τη διαρκή μουσική εξέλιξή του.

Tη βραδιά θα ανοίξει ο DJ Snatch, που χαρίζει τα τελευταία 15 χρόνια ξεχωριστές μουσικές επιλογές σε uptempo ρυθμούς στους πιο εκλεκτούς χώρους της Αθήνας και όχι μόνο, με ήχους “for your Mind, your Body and your Soul”, χωρίς κανένα περιορισμό σε είδη, γλώσσες και συντεταγμένες.

Η trip-hop, funk, soul και τα electric beats αναμειγνύονται με το έντονο συναίσθημα και ο καταλληλότερος για την απόλυτη διασκέδαση επιστρέφει την Παρασκευή 19 Απριλίου στα decks του Gazarte, για μία βραδιά που θα χορέψεις με την ψυχή σου!

Are you ready to get… Frenic?