Θ’ απολαύσουμε ένα special extended dj set φτιαγμένο ειδικά για την περίσταση που θα μας ταξιδέψει μέσα από όλα τα είδη της house που αγαπάμε! Deep, Afro, Latin, Soul, Tech house ήχοι θα γεμίσουν το Σάββατο που μας έρχεται τους χώρους του Bolivar σε ένα party γεμάτο ρυθμό και δυνατές συγκινήσεις.

Ο House dj και παραγωγός DINO MFU εδώ και 16 χρόνια έχει αφήσει και συνεχίζει να αφήνει το δικό του χαρακτηριστικό στίγμα στην ηλεκτρονική σκηνή της χώρας. Μια πορεία γεμάτη από μεγάλες επιτυχίες, συνεργασίες με superstar τραγουδιστές κι εκατομμύρια προβολές στο YouTube.

Είναι γνωστός για τα μεγάλα σε διάρκεια dj set του, ενώ τα τελευταία 6 χρόνια είναι resident dj στο μεγαλύτερο και καλύτερο beach bar της πόλης το Bolivar. Ιδιοκτήτης της γνωστής δισκογραφικής zero10 records και της πρωτοποριακής σχολής για dj και παραγωγους με τίτλο dj survival.

Την χρονική περίοδο που διανύουμε πρώτη προτεραιότητα για το Bolivar Beach Bar σε κάθε event είναι η ασφάλεια και η υγεία όλων όσων βρίσκονται στις εγκαταστάσεις του. Με πλήρη σεβασμό στις υγειονομικές διατάξεις και παίρνοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα σκοπό έχει να συμβάλει στη διασκέδαση με ασφάλεια με κάθε κόστος. Το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό πέρα από την υψηλού επιπέδου εξυπηρέτηση, θα συμβάλει στην ηρεμία και την τήρηση των μέτρων, έτοιμο να απαντήσει σε κάθε σας απορία.

Το αγαπημένο και πιστό κοινό του Bolivar Beach Bar καλείται να φέρει την υπέροχη διάθεση του αλλά και να συμβάλει από τη πλευρά του, σεβόμενο τις οδηγίες των ειδικών, στο να τηρηθούν οι αποστάσεις και οι κανόνες προσωπικής υγιεινής. Η δημιουργία των ιδανικότερων συνθηκών και η τήρηση των κανόνων θα συμβάλλουν καθοριστικά στο να μπορούμε να διασκεδάσουμε όλοι μαζί όπως και πριν.