Ο Μίμης Πλέσσας επιλέγει έναν ολοκληρωμένο ερμηνευτή, μία από τις σταθερές αξίες στον χώρο του σύγχρονου ελληνικού τραγουδιού, τον Δημήτρη Μπάση.

Έναν ερμηνευτή για να απογειώσει όλα εκείνα τα τραγούδια που αγαπήσαμε, μας κράτησαν συντροφιά, μας συγκίνησαν, μας ξεσήκωσαν…

Τόσα καλοκαίρια μου ‘χαν φύγει από τα χέρια…

Το CT Garden επέλεξε μια συναυλία με τα ωραιότερα τραγούδια του Μίμη Πλέσσα για να υποδεχθούμε και επισήμως το καλοκαίρι και τα όμορφα που φέρνει στη ζωή μας, την πρώτη επίσημη μέρα της αγαπημένης μας εποχής, ημέρα του θερινού ηλιοστασίου.

Μια συναυλία- γιορτή που τιμά και την Παγκόσμια ημέρα μουσικής καθώς κάθε συναυλία με τραγούδια που φέρουν τη σφραγίδα του Μίμη Πλέσσα είναι γιορτή της καλής μουσικής.

Η ορχήστρα του Μίμη Πλέσσα με τον Δημήτρη Μπάση και τρεις σπουδαίες ερμηνεύτριες: Αλεξάνδρα Κόνιακ, Δέσποινα Πολυκανδρίτου, Δήμητρα Σταθοπούλου μας καλούν να ζήσουμε όλοι μαζί την πιο μαγική βραδιά του καλοκαιριού.

Μουσικός και συνθέτης με απόλυτη γνώση της ιστορίας της μουσικής, ο Μίμης Πλέσσας έχτισε με συνέπεια και σοβαρότητα την πραγματικά ογκώδη εργογραφία του.

Κατόρθωσε σπουδαίες αισθητικές προσεγγίσεις, ξεδιπλώνοντας το πολυεπίπεδο και συναρπαστικό του ταλέντο, είτε στο σινεμά, είτε μελοποιώντας ποίηση, είτε δουλεύοντας σε πιο σύνθετες φόρμες. Ένας καλλιτέχνης με μεγάλο εκτόπισμα και εκπληκτική πορεία.

Ορχήστρα Μίμη Πλέσσα
Γιώργος Παχής: μπουζούκι, επιμέλεια ορχήστρας
Χρήστος Βιδινιώτης: μπουζούκι
Νίκος Καλατζάκος: πιάνο
Ιωάννης Καλκάνης: τύμπανα και κρουστά
Νίκος Καρατζάς: μελωδικά κρουστά
Χρήστος Περτσινίδης: κιθάρες
Δήμος Πολυμέρης: ακορντεόν
Γιάννης Πλαγιαννάκος: κοντραμπάσο
Δημήτρης Χουντής: πνευστά

Καλλιτεχνική επιμέλεια: Λουκίλα Καρρέρ Πλέσσα
Σκηνοθετική επιμέλεια προβολών: Ελεάνα Πλέσσα