Ο Δημήτρης Μητσοτάκης, στιχουργός, συνθέτης και ντράμερ, ιθύνων νους του συγκροτήματος Ενδελέχεια, παρουσιάζει τον πρώτο προσωπικό του δίσκο με τίτλο Ευδαίμονες σε δυο μοναδικές παραστάσεις, την Παρασκευή 9 και το Σάββατο 10 Απριλίου, στη μουσική σκηνή Δίπλα Στο Ποτάμι. Μαζί του special quests!

Ο Δημήτρης Μητσοτάκης μαζί με το συγκρότημά του, τους Ευδαίμονες, θα παίξουν για πρώτη φορά ζωντανά όλα τα τραγούδια της νέα του δισκογραφικής δουλειάς που κυκλοφόρησε πριν από λίγες μέρες και τραγούδια όπως το πολύ πετυχημένο Αν και το Φοβάμαι (ντουέτο με την Εύα Λουκά) έχουν ήδη κερδίσει τις εντυπώσεις των ακροατών σε επιλεγμένα ραδιόφωνα.

Μαζί του, την Παρασκευή 9 Απριλίου θα εμφανιστεί σε ρόλο guest ο Θάνος Ανεστόπουλος (Διάφανα Κρίνα) και ο Γρηγόρης Κλιούμης με τον Κώστα Παρίση (Υπόγεια Ρεύματα). Το Σάββατο 10 Απριλίου, ο Δημήτρης Μητσοτάκης και οι Ευδαίμονες υποδέχονται την Λιζέτα Καλημέρη σε μια από τις σπάνιες εμφανίσεις της αλλά και τον Στάθη Δρογώση.

Ευδαίμονες είναι και το όνομα του νέου σχήματος που δημιούργησε και αποτελείται από τους Σταύρο Αναστασιάδη (κοντραμπάσο, μπάσο), Αρετή Κοκκίνου (μαντολίνο, κιθάρες), Θανάση Σολούκο (ακορντεόν, πιάνο) και μια νέα φωνή στο τραγούδι, την Εύα Λούκα. Επίσης συμμετέχουν οι μουσικοί: Κώστας Πιστιόλης (γκάιντα, καβάλι), Γιώργος (Faustenberg) Παυλής (τρομπέτα- κορνέτα), Δημήτρης Δάσαλος- Νομικός (τρομπέτα).