Ο Χανιώτης ερμηνευτής που ζει και δημιουργεί στην Αθήνα, παρουσιάζει την Παρασκευή 20 Αυγούστου στη γενέτειρα του και σε ένα από τα πιο ιστορικά σημεία της πόλης των Χανίων, στον Προμαχώνα του San Salvatore, ένα συναρπαστικό μουσικό ταξίδι στις γειτονιές του κόσμου.

Μαζί του, σε ειδική εμφάνιση, η υπέροχη Παυλίνα Βουλγαράκη.

Ο Δημήτρης Κόψης, διαθέτει μία από τις πιο τρυφερές και εκφραστικές φωνές της γενιάς του. Αυτό το καλοκαίρι συμμετέχει στις συναυλίες της Δήμητρας Γαλάνη με τίτλο «Έρωτα Εσύ» , ενώ λίγο καιρό πριν κυκλοφόρησε το πρώτο του single με ελληνικούς στίχους και τίτλο «Ανεξίτηλες γραμμές» από την MINOS-EMI.

Με τη συνοδεία δύο μαγικών οργάνων, ένα πιάνο κι ένα τσέλο και δύο εξαιρετικούς δεξιοτέχνες μουσικούς , τον Σπύρο Λούκο και τον Άρη Ζέρβα, ο Δημήτρης Κόψης θα μας παρασύρει σε ένα υπέροχο ταξίδι με τραγούδια ελληνικά και ξένα εμπνευσμένα από την all time classic σκηνή και φερμένα από κάθε γωνία του πλανήτη.

Από την Αμερική και το Μεξικό έως την μεσογειακή Ιταλία και την Ελλάδα και από τον Elvis Presley, τον Tom Jones και την Chavela Vargas έως το Μάνο Χατζιδάκι και το Μίκη Θεοδωράκη.

Μία ατμοσφαιρική συναυλία, σε ένα υπέροχο σκηνικό, κάτω από το φως του Αυγουστιάτικου φεγγαριού.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Δημήτρης Κόψης: Τραγούδι
Special guest: Παυλίνα Βουγαράκη

Άρης Ζέρβας: τσέλο
Σπύρος Λούκος: πιάνο

Φωτογραφίες: Αλέξανδρος Κορομηλάς
Artwork: Κωνσταντίνος Γεωργαντάς
Εκτέλεση παραγωγής: Βασιλική Γιαννακοπούλου

Management / Οργάνωση παραγωγής: PROSPERO