Στην μέχρι τώρα πορεία του έχει πραγματοποιήσει σημαντικές συνεργασίες με καταξιωμένους συνθέτες, μουσικούς, τραγουδιστές και μαέστρους.

Η πρώτη του δισκογραφική στάση έγινε τον Ιούλιο με το single “5η εποχή” σε στίχους/μουσική της Μυρσίνης Δόξα, το οποίο αποκόμισε πολύ θερμή υποδοχή από τους ραδιοφωνικούς σταθμούς σε όλη την Ελλάδα, αλλά και το μουσικόφιλο κοινό.

Αυτή την περίοδο ετοιμάζει μια ιδιαίτερη διασκευή που αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Μάρτιο, κι έναν ολοκληρωμένο, πολυσυλλεκτικό δίσκο στις αρχές καλοκαιριού.

Ο ιδιαίτερος αυτός καλλιτέχνης φέτος μας παρουσιάζει την μουσική παράσταση «CONTACT», παντρεύοντας το Έντεχνο-Λαϊκο-Παραδοσιακό, με επιρροές απο Ανατολή, Δύση και Βορρά!

Από τον Τσιτσάνη και την Γκιουλμπαχάρ, μέχρι την Μισιρλού, το Καίγομαι, και το Κουτούκι του Γιαβρή. Ένα συνεχές flash-back στους δρόμους που αγάπησε από μικρός.

‘Eξι μουσικοί επί σκηνής, και ένας ερμηνευτής που καταφέρνει πάντα στις live εμφανίσεις του να χρησιμοποιεί ολόκληρη την παλέτα των χρωμάτων και των αισθήσεων.

Όλα αυτά σε ένα τρίωρο πρόγραμμα με απρόβλεπτες, αλλά και αυθόρμητες στιγμές, και την συνύπαρξη της νηνεμίας και του μαΐστρου, επί της ουσίας!

Επί σκηνής οι μουσικοί:

Πιάνο: Γιώργος Τσολάκος/Χρήστος Κουμούσης
Τύμπανα: Χάρης Παναγιωτόπουλος
Κλαρίνο-Σαξόφωνο-Κρουστά: Φοίβος Μπόζας
Κιθάρα: Στέφανος Γεωργιτσόπουλος
Μπάσο: Χρήστος Κόλλιας
Μπουζούκι: Δημήτρης Παναγόπουλος


Φωτογραφία: ©Δημήτρης Γιαννουλάκης