Ο σπουδαίος Έλληνας σαξοφωνίστας Δημήτρης Τσάκας έρχεται με τους TSAKELECTRIC στο Gazarte στις 4 Σεπτεμβρίου για μια live βραδιά που θα σηματοδοτήσει την έναρξη του φθινοπώρου και την επιστροφή μας στην πόλη και τον αγαπημένο μας χώρο.

Ο Τσάκας και το ξεχωριστό κουιντέτο του θα παρουσιάσουν μουσικές απο το δεύτερο προσωπικό του CD με τίτλο “A man dreams” (κυκλοφόρησε από τη MINOS ΕΜΙ – UNIVERSAL) καθώς και τζαζ κομάτια και όχι μόνο προσαρμοσμένα στον ήχο του γκρουπ.

Το κουιντέτο του Δημήτρη Τσάκα αποτελείται από τους: Δημήτρη Τσάκα (alto saxophone), Κωστή Χριστοδούλου (keyboards, synthesizers), Δημήτρη Σεβδαλή (πιάνο, keyboards), Yoel Soto (el. Bass, φωνητικά), Κώστα Λιόλιο (ντραμς).

Τα synthesizers σε συνδυασμό με το σαξόφωνο και το κλασσικό πιάνο χαρακτηρίζουν τον ήχο που είναι απόλυτος προσωπικός και ιδιαίτερος.

Λόγω της ποικιλίας των ακουσμάτων και των βιωμάτων του κάθε μουσικού που απαρτίζει αυτό το κουιντέτο, οι κατευθύνσεις είναι πολλές. Με βασικό στοιχείο την jazz, ακούμε επιρροές από latin μουσική καθώς και την ηλεκτρική περίοδο της jazz. Σημαντικό στοιχείο  ο λυρισμός των μελωδιών που δημιουργούν ένα  κινηματογραφικό κλίμα.  

Σας περιμένουμε στο Gazarte στις 4 Σεπτεμβρίου σε μια βραδιά με το άρωμα του καλοκαιριού που φεύγει και την δροσιά του φθινοπώρου που έρχεται…

Οι Κυριακές, έχουν χρώμα… jazz στο GAZARTE!