Το Φεστιβάλ Σερίφου παρουσιάζει τον Δημήτρη Μαραμή για μία συναυλία υπό τον τίτλο «Erotokritos in Blues / Shakespeare in Love» το Σάββατο 17 Αυγούστου 2013.

Το Φεστιβάλ Σερίφου 2013 σας περιμένει στο Θέατρο της Κάτω Χώρας, έναν ιδιαίτερα φιλόξενο χώρο, ένα κοίλο κτισμένο στην πλαγιά του νησιού, μοναδικό για την απεριόριστη θέα του στο Αιγαίο…

Ο συνθέτης  Δημήτρης Μαραμής, παίρνοντας στοιχεία από τη σύγχρονη τζαζ και τη μουσική μπλουζ ζωντανεύει ένα από τα αριστουργήματα του 17ου αιώνα: τον Ερωτόκριτο του Κορνάρου! Το έργο παρουσιάστηκε στο Sani Festival της Χαλκιδικής και μέρος του στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης. Ο Δημήτρης Μαραμής έχει αποσπάσει εξαιρετικές κριτικές και έχει βραβευτεί για την πρωτοποριακή δουλειά του.

Το  «Shakespeare  in Love» (Ερωτευμένος Σαίξπηρ)  συμπληρώνει το πρόγραμμα με  μελοποιημένους στίχους από τα  αριστουργήματα, «Όπως σας Αρέσει», «Τρικυμία» και «Σονέτα», καθώς και ερωτικά τραγούδια εμπνευσμένα από το σαιξπηρικό έργο. Μαζί του, δύο ταλαντούχοι ερμηνευτές: η Κορίνα Λεγάκη και ο Θοδωρής Βουτσικάκης.

Δημήτρης Μαραμής: πιάνο

Κορίνα Λεγάκη & Θοδωρής Βουτσικάκης: τραγούδι