Επιστρέφει θριαμβευτικά για το μαραθώνιο set του, με σκοπό τι άλλο από το να περάσει με τον δικό του μαγικό τρόπο απ’ όλα τα styles της house, afro, tech, soulfull, εμπορικά και μη, ικανοποιώντας όλα τα μουσικά γούστα του dance floor και οδηγώντας το σε χορευτικό παραλήρημα. Μαζί του οι Dj Fo κι ο Dj Steph.

Ο Νεοϋορκέζος Dennis Ferrer αποτελεί έναν από τους πραγματικά μεγάλους της house μουσικής, ηγέτης και καινοτόμος, από τους κορυφαίους remixers της γενιάς του, που συνεχίζει να πιέζει και να διευρύνει τα μουσικά του όρια. Χωρίς αμφιβολία οι soulful και afro-house influenced παραγωγές του έχουν ταξιδέψει εκατομμύρια κόσμου σε ολόκληρο τον κόσμο.

“Sandcastles”, “Son of Raw”, “Church Lady”, “Underground Is My Home”, “Touched the Sky”, “No Difference” αποτελούν μερικά από τα τεράστια dancefloor anthems του και απόδειξη του πολυσχιδούς της μουσικής του προσωπικότητας. Εξάλλου όπως και ο ίδιος συνηθίζει να τονίζει σε συνεντεύξεις «Δεν έχει σημασία αν είναι gospel house, Brazilian house, jazz house ή οτιδήποτε. Αν περιέχει soul και κάνει τους ανθρώπους να κούνιουνται, είναι το μόνο που ενδιαφέρει.

Ξεχωριστή θέση στην πορεία του έχει το κομμάτι “Hey Hey”, με το οποίο το 2010 σάρωσε όλα τα charts, καταπλήσσοντας για μια ακόμα φορά τους πάντες, με τον πασίγνωστο Άγγλο Dj και ραδιοφωνικό παραγωγό του BBC Pete Tong να αναφέρει πως «Αποτελεί ένα κομμάτι με ποιότητα από την αρχή μέχρι το τέλος, μια εκπληκτική επιστροφή στις καλύτερες αρετές της house μουσικής, είναι απλά ιδιοφυές».

Οι δημιουργίες του έχουν πάντα τεράστια απήχηση κι αυτό οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στα στοιχεία που προσθέτει σε αυτές από το προ dance εποχής παρελθόν του όπου δημιουργούσε techno δίσκους στα μέσα των ’90s ως Morph και σημείωνε επιτυχίες στις Afro και gospel house σκηνές με κυκλοφορίες μέσα από το δικό του label Sfere. Επιπλέον μεγαλωμένος στη Νέα Υόρκη επηρεάστηκε βαθιά κι από τη τοπική και ισχυρότατη hip-hop σκηνή.

Το 2006 δημιούργησε την δική του δισκογραφική εταιρεία “Objektivity” και το 2009 βραβεύτηκε ως ο καλύτερος Deep House καλλιτέχνης παγκοσμίως από το Beatport, ενώ ταυτόχρονα με το “Don’t Believe In Love” της στις Dido κέρδισε την υποψηφιότητα για Grammy. Έχει ηχογραφήσει σε σημαντικά labels όπως η King Street, Ibadan, Large, Basic Recordings, Madhouse και Chillifunk.

Ο Dennis Ferrer θεωρείται και είναι ο ορισμός του sold out party. Επιστρέφει στην Αθήνα και μας υπόσχεται ένα special uplifting dj set στοn ιδανικότερο χώρο της πόλης, το Bolivar Beach Bar.

Links

Official Facebook Event Page: https://www.facebook.com/events/1965581830425267/
Official Url: www.bolivarbeachbar.gr
Official Facebook Page: https://www.facebook.com/BolivarBeachBar/?fref=ts