Σε μια μοναδικά ευτυχή συγκυρία θα βρεθεί στα decks του σε Full Moon Gathering, μια από τις μεγαλύτερες προσωπικότητες της dance μουσικής, με μια τεράστια διαδρομή που ξεπερνά τα 20 χρόνια, ο superstar dj που ακούει στο όνομα David Morales και μάλιστα ανήμερα των γενεθλίων του. Ο Νεοϋορκέζος superstar θα γιορτάσει με τους Έλληνες φίλους του αυτή τη ξεχωριστή ημέρα της ζωής του με special 6ωρο dj set φτιαγμένο ειδικά για την περίσταση και με την πολύ ιδιαίτερη συμμετοχή του πολυτάλαντου Alex Uhlmann. Support Dj Set από DINO MFU.

O Νεοϋορκέζος David Morales θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως η ζωντανή ιστορία της dance σκηνής κι ως ένας από τους διασημότερους dj στον πλανήτη. Ο όρος ‘superstar DJ’ είναι συνυφασμένος με το πρόσωπό του και την πορεία του στη χορευτική μουσική. Πάρ’ όλα αυτά, η στάση του και η παρουσία του παρέμειναν πάντα πιστές στην underground κουλτούρα και στη house. Μετρά πάνω από 20 χρόνια επιτυχιών, ενώ έχει προταθεί πολλές φορές για βραβεία Grammy, το οποίο κι έχει κερδίσει το 1998 ως best remixer της χρονιάς εκείνης καθώς μιλάμε για έναν από τους πιο παραγωγικούς remixers της γενιάς του. Ένας αληθινός καλλιτέχνης της House και μάστορας της nu-disco που συνηθίζει να τις διανθίζει με γερές δόσεις από dancehall.

Έχει βρεθεί στα decks των πιο ιστορικών clubs του πλανήτη και έχει συνδράμει στην παγκόσμια απήχηση της house κουλτούρας, καθώς είναι ένας από τους πρώτους αληθινούς superstar DJ’ s. Διατηρεί την δισκογραφική εταιρεία Def Mix που εκπροσωπεί ονόματα όπως Quentin Harris, Hector Romero, DJ Meme και μέχρι πρότινος τον αείμνηστο Frankie Knuckles.

Οι συνεργασίες του με τα μεγαλύτερα ονόματα της παγκόσμιας μουσικής βιομηχανίας αναρίθμητες, μερικές από τις οποίες με καλλιτέχνες όπως Jamiroquai, Bjork, Madonna, Mariah Carey, U2, Michael Jackson, Whitney Houston κ.α. Ο David Morales δεν είναι απλά ο ορισμός του superstar dj, είναι ένα ταλέντο που έχει δώσει και συνεχίζει να προσφέρει πάρα πολλά σ’ έναν κόσμο που συνεχώς αλλάζει. Όπως ο ίδιος συνηθίζει να δηλώνει, «Δημιουργώ ένα «χώρο» για να μπορούν οι άνθρωποι να ξεχνούν τα προβλήματα τους για λίγο. Είναι σημαντικό θεωρώ στο κόσμο που ζούμε σήμερα».

Ο Alex Uhlmann από το 2010 είναι ο βασικός τραγουδιστής των Planet Funk. Γεννηθείς στο Λουξεμβούργο έχει δώσει την ίδια προσοχή στην καριέρα του όπως όταν έπαιζε tennis για το Λουξεμβούργο ή μάθαινε να μιλάει 6 γλώσσες. Πρόκειται για έναν άκρως πετυχημένο τραγουδιστή, συνθέτη, producer και dj. Πριν μετακομίσει στο Λονδίνο, ήταν μεταξύ Παρισιού και Βερολίνου, όπου εξερευνούσε αρκετές καλλιτεχνικές πτυχές του όπως ποίηση, ενώ παράλληλα σπούδαζε. Στο Λονδίνο η μπάντα του Friday Night Hero’s με το πρώτο της album Tourist In Your Own Town”(Capitol East Records) κέρδισε το βραβείο ‘best UK live act’.

Σύντομα έγινε μέλος των Planet Funk και κυκλοφόρησε το album “The Great Shake” (Universal) με 3 hits που έγινε χρυσό. Τα τελευταία χρόνια έχει εμφανιστεί σε πάνω από 200 international Live με τους Planet Funk ενώ στον χρόνο που μένει κενός συνεργάζεται με την Ιταλική Superband, και παράλληλα εμφανίζεται και ώς dj με τον Alex Neri. To 2017 O Alex εμφανίζεται στο νέο album των Planet Funk στην Warner Music με ένα ακόμα hit single ‘We people’ and the ’Recall tour’. Αυτό το έτος επίσης σηματοδότησε την solo καριέρα του με αρκετές κυκλοφορίες να έχουν υπογραφεί.

Feel the Sand, Feel the Sea, Feel the Air!
Live the Experience!