Ο DAVID LYNCH παρουσιάζει την νέα του μούσα CHRYSTA BELL σε μια ατμοσφαιρική συναυλία με την υπογραφή του

διάσημου αμερικανού σκηνοθέτη την Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2012 στο FUZZ CLUB στην Αθήνα & την Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου στο MYLOS CLUB στη Θεσσαλονίκη.

Ο γνωστός για τις ανατρεπτικές ταινίες του Ντέιβιντ Λιντς (θυμίζουμε το «Μπλε Βελούδο», το «Mulholland Drive», το «Wild at Heart», καθώς και την αστυνομική σειρά «Twin Peaks») παρουσιάζει τη νέα του μούσα Κρίστα Μπελ σε ένα «κινηματογραφικό» μουσικό πρόγραμμα, βασισμένο στο άλμπουμ «This Train» που κυκλοφόρησε το Σεπτέμβριο του 2011.

«Γεννήθηκε για να τραγουδάει και να βρίσκεται πάνω στη σκηνή» λέει χαρακτηριστικά ο Λιντς για τη νέα του «αποκάλυψη», την πανέμορφη Κρίστα Μπελ, ερμηνεύτρια, τραγουδοποιό και μοντέλο. Η φωνή της, αιθέρια, ταξιδιάρικη, ξεχωριστή, ταιριάζει απόλυτα με τις μουσικές αναζητήσεις του σκηνοθέτη, ο οποίος εδώ και χρόνια πειραματίζεται όχι μόνο με τον κινηματογράφο, αλλά και με τη μουσική. Είναι άλλωστε γνωστό ότι έχει επιμεληθεί τα σάουντρακ στις περισσότερες ταινίες του και έχει εμπλακεί σε πολλά μουσικά πρότζεκτ. 

«Εμπιστεύθηκα την κατεύθυνση και την διαίσθηση του. Ήταν εκπληκτική εμπειρία να συνεργαστώ με κάποιον τόσο πιστό στο καλλιτεχνικό του όραμα», δηλώνει η Κρίστα Μπελ. «Αφήνω τη μουσική να μιλήσει μέσα μου. Τη νιώθω να με διαπερνάει». Και προσθέτει πως η επιρροή του Λιντς στην πραγματικότητα ξεκίνησε όταν ήταν μικρό παιδί και παρακολουθούσε στην τηλεόραση το «Twin Peaks»: «Το σάουντρακ της σειράς αυτής με επηρέασε βαθιά και με έκανε να συνειδητοποιήσω τι σημαίνει η μουσική για τη ζωή μου».

Η συναυλία, ή καλύτερα η μουσική αυτή παράσταση, έχει ενθουσιάσει το κοινό, όπου κι αν παρουσιάστηκε ως τώρα, και αναμένεται να προσελκύσει το ενδιαφέρον όλων αυτών που αγαπούν τη μουσική, αλλά και τον κινηματογράφο.
Τη συναυλία ανοίγουν οι YIANNEIS, μια ανερχόμενη μπάντα έξι μουσικών, με avant-garde προσωπικότητα, που επιχειρούν με αφετηρία τη μουσική να παρουσιάσουν μια νέα μορφή θεάματος. Δεν θα μπορούσε να φανταστεί κανείς άλλη μπάντα που να στηρίξει καλύτερα την παράνοια του Ντέιβιντ Λιντς. Είναι η απόλυτη επιλογή!

opening act: YIANNEIS

YIANNEIS
Λάμπρος Φιλίππου, Νίκος Ζάντες, Νικήτας Κίσσωνας,
Δημήτρης Πετράκης, Ilya Algaer, Άρης Καλλέργης