Ο Daedelus ένας εφευρέτης – μουσικός θα εμφανιστεί στη Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στο Block33 την Παρασκευή

25 Φεβρουαρίου 2011.

Ο Daedelus με την υπογραφή της ninja tunes συνδυάζει warp, ninja, σκληρό electronic stuff, ska μέχρι και κλασσική μουσική και όλα αυτά μέσα από ένα εντελώς εικαστικό πρίσμα! Μην σας φανεί περίεργο αν το δείτε στα decks ντυμένο με βικτοριανή περιβολή!

Υπήρξε από τα ιδρυτικά στελέχη του διαδικτυακού ραδιοφωνικού σταθμού Dublab και σίγουρα όχι κατά τύχη. Το single του \»Fair Weather Friends\» χτυπάει ακόμα δυνατά στο κεφάλι μας! 

Οι ζωντανές εμφανίσεις τους ανά τον κόσμο δεν θα μπορούσαν σε καμία περίπτωση να είναι αδιάφορες. Το αντίθετο! Είναι μια διαρκής μουσική έκπληξη που κορυφώνεται κατά την διάρκεια του live και παρασύρει το κοινό με την ένταση και τον ρυθμό του!

Μαζί με τον διάσημο παραγωγό θα εμφανιστεί και η Tokimonsta. Η dubstep περσόνα κατά κόσμον Jeniffer Lee είναι γεννημένη στις νότιες ακτές της Καλιφόρνια, έκανε κλασικό πιάνο από μικρή με δυσκολία όμως να επικεντρωθεί σ’ αυτό. Όταν άρχισε να φτιάχνει μουσική, οι κλασικές σπουδές της  έγιναν η βάση για να δημιουργεί ηχητικά τοπία συνδυάζοντας τον ήχο μουσικών οργάνων, την ψηφιακή επεξεργασία και παλιά βινύλια.

Δαίδαλος είναι ο γνωστός εφευρέτης και  πρωτοπόρος της αρχαιότητας. Γνωστός για το ανήσυχο πνεύμα του.

Ο Daedelus είναι επίσης ένας εφευρέτης και πρωτοπόρος μουσικός παραγωγός.

Opening Act: 1000 Names (Bg) / Paranoise Web Radio.