Ελάτε να χορέψουμε και να τραγουδήσουμε με τον ξεχωριστό ήχο και το νέο single του Buscemi “Luna Misteriosa”, με το μελωδικό σφύριγμα του Luigi Catelano, που τόσο αγαπήσατε στην Ελλάδα και όχι μόνο, αφού συμπληρώνει 10 εβδομάδες στο Νο1 των «Indie Trends” του Media Inspector .

Ο ξεχωριστός ήχος του Buscemi έχει αναγνωρισθεί μέσα από τα remix που έχει κάνει για καλλιτέχνες όπως οι Melody Gardot, Calexico, Hooverphonic, Isabelle Antena , από τις κυκλοφορίες του για εταιρείες όπως η Blue Note και η Ministry Of Sound αλλά και από τα soundtrack που έχει επιμεληθεί.

H Annebeth, μία από τις πιο επιδραστικές blogger του Βελγίου, χαριτολογώντας είπε για το Luna Misteriosa, “αυτό το τραγούδι θα σκότωνε για να το πει ο Adriano Celentano… η επιθυμία να το τραγουδήσεις είναι ακαταμάχητη!»

Opening Act: Moderator

Ο Moderator είναι beatmaker και παραγωγός από την Αθήνα, με uplifting/funky και downtempo/chill ήχο. Φτιάχνει sample-based hip hop παραγωγές με επιρροές από διάφορα είδη μουσικής κυρίως των 60’s και 70’s για ένα μελωδικό και ατμοσφαιρικό αποτέλεσμα.

Tο party θα συνεχιστεί με τα grooves του Dj Snatch.