Με απανωτά sold outs και ηχηρές συνεργασίες, ο Νιγηριανός Burna Boy που έχει δημιουργήσει το δικό του μουσικό ύφος, έναν συνδυασμό afrobeat, dancehall, hip-hop και R&B, έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα, για μια μοναδική εμφάνιση στο SNF Nostos του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ).

Χαρακτηριστικός και αυθεντικός πρωτοπόρος της σύγχρονης αφρικανικής μουσικής σκηνής, ο Burna Boy ξεσηκώνει το κοινό και συγκεντρώνει βραβεία και διακρίσεις ανά τον κόσμο. Aπό τα βραβεία Grammy και τα BRIT Awards, μέχρι τα MTV Europe Music Awards και BET Awards και τη συμμετοχή του στο σάουντρακ του The Lion King με παραγωγό την Beyonce, ο 30χρονος καλλιτέχνης έχει επιβεβαιώσει την αποδοχή του χαρακτηριστικού «Afro-fusion» ήχου του στο μουσικό στερέωμα.

«Για τον Damini, όλα ήταν πάντοτε μουσική», λέει η μητέρα του αποκαλώντας τον με το μικρό του όνομα. Και είναι σίγουρο ότι όλοι όσοι ζήσουν την εμπειρία μιας συναυλίας του θα καταλάβουν ακριβώς τι εννοεί!

Βάλτε στην ατζέντα σας τη συναυλία του Burna Boy και ελάτε να γιορτάσετε μαζί μας την επιστροφή στις αγαπημένες μας συνήθειες με μια μουσική εμπειρία που θα θυμάστε για πάντα!