Ανανεώνουμε τη σχέση μας με τον Βρετανό multi-instrumentalist και ιδρυτικό μέλος του παγκοσμίου φήμης συγκροτήματος Snarky Puppy, Bill Laurance, που καταφθάνει χώρα μας και στη κεντρική σκηνή του Gazarte!

Η εφημερίδα The Guardian τον έχει περιγράψει ως «JAZZ MAESTRO!», ενώ η Jazz Journal αναφέρει πως «Αν η τζαζ πρέπει να συνεχίσει να προσελκύει τις μελλοντικές γενιές, τότε χρειάζεται ανθρώπους όπως ο Bill Laurance για να ανανεώσει τη σχέση της μαζί τους!».

Στη μουσική του πρωταγωνιστές είναι το πιάνο και τα ηλεκτρονικά στοιχεία, παντρεύοντας τη jazz μουσική με την ηλεκτρονική και δημιουργώντας έξυπνες συνθέσεις που ξετυλίγονται με ιδιαίτερο τρόπο μπροστά στα μάτια των θεατών. Έχει βραβευτεί τρεις φορές με Grammy για τα μουσικά του project, έχοντας συνεργαστεί με καταξιωμένους καλλιτέχνες και μπάντες όπως οι David Crosby, Morcheeba, Salif Keita, Bobby McFerrin και Susana Baca.

«Πρόκειται για μία προσωπική εξερεύνηση. Ανακαλύπτω τη φωνή μου και τον ήχο μου διαρκώς. Είναι ένα ταξίδι που βρίσκω ενδιαφέρον και το απολαμβάνω.» εξηγεί ο Bill Laurance και πράγματι αυτό το ταξίδι τον οδήγησε σε όλο τον κόσμο τα τελευταία 22 χρόνια, χαρίζοντάς του πληθώρα βραβευμένων μουσικών έργων.

Ανανεώνουμε τη σχέση μας με τον Βρετανό multi-instrumentalist και ιδρυτικό μέλος του παγκοσμίου φήμης συγκροτήματος Snarky Puppy, Bill Laurance, που καταφθάνει χώρα μας και στη κεντρική σκηνή του Gazarte!