Ο B.D. Foxmoor επιστρέφει όπως μάς είχε υποσχεθεί, με μια μεγάλη συναυλία με ελεύθερη είσοδο για όλους τους φίλους του, την Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2016 στο Kremlino.

Γεμάτος όρεξη για μουσική και επικοινωνία με τον κόσμο που είναι πάντα δίπλα του όλα αυτά τα χρόνια, υπόσχεται ένα μεγάλης διάρκειας live που θα περιλαμβάνει επιλογές από την προσωπική του δισκογραφία, αρκετά αγαπημένα από την Active Member εποχή και νέα τραγούδια από το νέο album Armarima, που κυκλοφορεί αυτές τις μέρες.

Πριν ένα χρόνο, οι Active Member έδωσαν την τελευταία τους συναυλία, στο Ποδηλατοδρόμιο του ΟΑΚΑ, βάζοντας τέλος σε μια σημαντική πορεία δεκαετιών. Και μπορεί ο B.D. Foxmoor και η Sadahzinia να τραβούν ξεχωριστούς εκφραστικούς δρόμους, αυτό δε σημαίνει ότι ήρθε και το τέλος του low bap.

Όπως λέει και ο ίδιος ο B.D. Foxmoor, «είμαστε στου δρόμου τα μισά»

Μαζί του επί σκηνής θα βρίσκονται οι: Dj Booker, Λ.Ε.Σ., Kώστας Ζάμπος (τύμπανα), Διονύσης Μόρφης (κιθάρα) και Αλέξανδρος Λαδιανός (μπάσο).

Links:
www.lowbap.com
https://www.facebook.com/officialbdfoxmoor

https://www.youtube.com/playlist?list=PLmAE-voCmakoFevatNa4QnmxUSEXS7kww – playlist με
τραγούδια από το νέο album Armarima

https://www.youtube.com/playlist?list=PLmAE-voCmakpop-zZ63FHIFHv2y5NRhKK – playlist με τραγούδια από το ακυκλοφόρητο album Veterapnos

https://www.facebook.com/events/965038396914456/  (facebook event)

https://www.facebook.com/ActiveMemberOfficial/
info@lowbap.com