Ανεξίτηλος στο χρόνο αλλά και πάντα επίκαιρος στο στίχο και στη μουσική του, ο Βασίλης Παπακωνταντίνου είναι κοντά μας και αυτό

το καλοκαίρι. Επόμενος σταθμός της περιοδείας τους είναι η Ρόδος και συγκεκριμένα το Θέατρο Μεσαιωνικής Τάφρου, όπου θα εμφανιστεί την Τετάρτη 24, Αυγούστου 2011.

Μετά από ένα χειμώνα γεμάτο δυνατές κραυγές και μελωδικούς ψιθύρους, ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου παρέα με τους εξαίρετους μουσικούς του είναι εδώ για μία μοναδική ρόκ βραδιά στο νησί της Ρόδου.

Και αυτό το καλοκαίρι ο Βασίλης πιο επίκαιρος από ποτέ… βρίσκει την αλήθεια μέσα στα τραγούδια… ντύνει με όμορφες μελωδίες τις σκέψεις μας… δίνει ρυθμό στις ανησυχίες και μας παρασύρει σε μουσικές διαδηλώσεις που κανείς δεν πρέπει να λείψει…

Μαζί του η δυναμική παρουσία της Τάνιας Κικίδη, που ενώνει «Δύση και Ανατολή» με την κρυστάλλινη φωνή της και φωνάζουν μαζί «Πόσο μου λείπεις…»

Όσο οι «σωτήρες» παίζουν το δικό τους παιχνίδι για τις δικές μας ζωές εμείς δηλώνουμε παρών… στέλνουμε τα δικά μας χαιρετίσματα… κρατάμε την ουσία… ονειρευόμαστε και δηλώνουμε με βεβαιότητα πως το Παιχνίδι Παίζεται Ακόμα!

Από τα έσοδα της συναυλίας αυτής θα χρηματοδοτηθεί η δωρεάν συναυλία του Βασίλη Παπακωνσταντίνου στο Καστελόριζο στις 26 Αυγούστου, ενώ άλλο μέρος των εσόδων θα διατεθεί στη δράση «Κοινωνικό Παντοπωλείο».