Την αποκλειστική avant premiere της ταινίας «Ο Αρχάριος» , με τους απολαυστικούς Ρόμπερτ Ντε Νίρο και Άν Χάθαγουεϊ, είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την Τρίτη 6 Οκτωβρίου 2015, editors & bloggers από το χώρο της μόδας και της ομορφιάς. Σ’ ένα exclusive event που διοργάνωσαν η Tanweer και η σειρά styling ΕIMI από τη Wella Professionals, οι επίσημοι προσκεκλημένοι είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τη νέα ταινία της Νάνσι Μάγιερς, η οποία ξεκίνησε να προβάλλεται στις κινηματογραφικές αίθουσες, την Πέμπτη 8 Οκτωβρίου 2015.

Πριν την έναρξη της ταινίας, στο φουαγιέ των αιθουσών Europa, των Village Cinemas, στο The Mall Athens είχε στηθεί ένα pop up hair salon. Οι εκλεκτές καλεσμένες  αφέθηκαν στα χέρια των experts από τα κομμωτήρια Gino Ηairandmore, και είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν special styling και να μάθουν πολλά και νέα hair tips.

Οι καλεσμένοι της σειράς styling ΕIMI από τη Wella Professionals και της Tanweer, δεν έκρυψαν τον ενθουσιασμό τους για την ταινία «Ο Αρχάριος», μια κομεντί που συνδυάζει την θετική αύρα αγαπημένων ταινιών, με την φρέσκια ματιά των social media, της μόδας και του στυλ, όπως και για την εξαιρετική χημεία των Αν Χάθαγουεϊ και Ρόμπερτ Ντε Νίρο, σε έναν από τους πιο feel good ρόλους της καριέρας του.